Elif Adanır beklenen sorunun cevabını ispartamanset.com'a verdi

SİYASET 31.08.2015 - 11:36, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Elif Adanır beklenen sorunun cevabını ispartamanset.com'a verdi

Yeni genel seçim tarihinin 1 Kasım olarak açıklanmasının ardından, geçtiğimiz seçimlerde aday gösterilmeyen aday adayları kollarını sıvadı. 7 Haziran genel seçimlerinde aday adayı olan ve sıralamaya girmesine kesin gözüyle bakılırken son anda liste dışı kalan Elif Adanır, yapılacak olan erken seçimde merak edilen tekrar aday oolup olmayacağı sorusuna ispartamanset.com aracılığıyla cevap verdi.   Bu seçimlerde aday olmayacağını dile getiren Adanır, uzun bir istişarenin ardından bu karara vardığını belirtti.

Yeni genel seçim tarihinin 1 Kasım olarak açıklanmasının ardından, geçtiğimiz seçimlerde aday gösterilmeyen aday adayları kollarını sıvadı.

7 Haziran genel seçimlerinde aday adayı olan ve sıralamaya girmesine kesin gözüyle bakılırken son anda liste dışı kalan Elif Adanır, yapılacak olan erken seçimde merak edilen tekrar aday oolup olmayacağı sorusuna ispartamanset.com aracılığıyla cevap verdi.

 

Bu seçimlerde aday olmayacağını dile getiren Adanır, uzun bir istişarenin ardından bu karara vardığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.