Emniyet tedbirleri arttırdı

GÜNDEM 23.09.2016 - 10:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Emniyet tedbirleri arttırdı

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Isparta Emniyet Müdürlüğü Huzurlu ve güvenli bir eğitim için okul önlerindeki Emniyet denetimlerini arttırdı.
Emniyet tedbirleri arttırdı 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Isparta Emniyet Müdürlüğü Huzurlu ve güvenli bir eğitim için okul önlerindeki Emniyet denetimlerini arttırdı. Emniyet Müdürlüğün’den yapılan açıklamaya göre “İl Merkezinde Eğitim-Öğretim süresince, eğitim kurumları içerisinde sabit bulunarak Eğitim ve Öğretim güvenliğini sağlamak üzere 14 okulda 13 okul polisi görevlendirilmiştir” denildi Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle “2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında çocuklarımızın her zamankinden daha huzurlu ve güvenli eğitim görmeleri, okullar çevresinde güvenliğin sağlanması, eğitimi olumsuz yönde etkileyebilecek unsurların kontrolü ve okullar çevresinde meydana gelen olaylara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce önceki yıllarda alınan tedbirlere devam edilmektedir.   İl Merkezinde Eğitim-Öğretim süresince, eğitim kurumları içerisinde sabit bulunarak Eğitim ve Öğretim güvenliğini sağlamak üzere 14 okulda 13 okul polisi görevlendirilmiştir.   Ayrıca yine İl Merkezinde 37 ilkokul, 36 Ortaokul ve 38 Lise olmak üzere toplam 111 okulda 51 Okul İrtibat Görevlisi görevlendirilmiştir. Okul irtibat görevlileri; okul yönetimleriyle görüşerek okul çevresinde alınacak güvenlik tedbirlerinin koordinasyon görevini yürütmekte ve ilgili birimlerce güvenlik konularının yerine getirilmesini sağlamaktadır. İlimiz Merkezde bulunan 30 okulun sabah, öğlen ve akşam giriş ve çıkışları her okul için görevlendirilen ekiplerce takip edilmekte, ekiplerce okul çevresinde okul ile ilgisi bulunmayan şüpheli şahıslar ve araçlarla ilgili uygulama çalışmaları ve trafik tanzim çalışmaları yapılmaktadır.   İlimizde bulunan okullar çevresinde Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından koordineli bir şekilde okul çevresinde öğrencileri rahatsız eden ve kötü alışkanlıklara sürükleyebilecek kişilerle ilgili GBT çalışması yapılmakta, öğrencilere sigara vb. sağlığa zararlı madde satan işyerleri hakkında gerekli denetimler ve yasal işlemler yapılmaktadır. Okul servis şoförleri, rehber personel ve kantin çalışanları ile ilgili güvenlik konuları görevli birimlerce takip edilmektedir.      Başta trafik ekipleri olmak üzere görevli emniyet personelince okul çevrelerinde plakasız, egzozu açık ve tehlikeli araç kullanan şahıs ve şahıslar üzerinde Trafik ve asayiş yönünden uygulamalar yapılarak eğitim ve öğretimin daha güvenli bir şekilde devam etmesi sağlanmaktadır.    Eğitim ortamını olumsuz etkilediği değerlendirilen okullar çevresindeki metruk bina ve yapılara öğrencilerin ve diğer şahısların kullanılmasını engelleyici tedbirler alınmaktadır.” denildi  
2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Isparta Emniyet Müdürlüğü Huzurlu ve güvenli bir eğitim için okul önlerindeki Emniyet denetimlerini arttırdı.

Emniyet tedbirleri arttırdı

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Isparta Emniyet Müdürlüğü Huzurlu ve güvenli bir eğitim için okul önlerindeki Emniyet denetimlerini arttırdı.

Emniyet Müdürlüğün’den yapılan açıklamaya göre “İl Merkezinde Eğitim-Öğretim süresince, eğitim kurumları içerisinde sabit bulunarak Eğitim ve Öğretim güvenliğini sağlamak üzere 14 okulda 13 okul polisi görevlendirilmiştir” denildi

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle “2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında çocuklarımızın her zamankinden daha huzurlu ve güvenli eğitim görmeleri, okullar çevresinde güvenliğin sağlanması, eğitimi olumsuz yönde etkileyebilecek unsurların kontrolü ve okullar çevresinde meydana gelen olaylara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce önceki yıllarda alınan tedbirlere devam edilmektedir.  
İl Merkezinde Eğitim-Öğretim süresince, eğitim kurumları içerisinde sabit bulunarak Eğitim ve Öğretim güvenliğini sağlamak üzere 14 okulda 13 okul polisi görevlendirilmiştir.
 
Ayrıca yine İl Merkezinde 37 ilkokul, 36 Ortaokul ve 38 Lise olmak üzere toplam 111 okulda 51 Okul İrtibat Görevlisi görevlendirilmiştir. Okul irtibat görevlileri; okul yönetimleriyle görüşerek okul çevresinde alınacak güvenlik tedbirlerinin koordinasyon görevini yürütmekte ve ilgili birimlerce güvenlik konularının yerine getirilmesini sağlamaktadır.

İlimiz Merkezde bulunan 30 okulun sabah, öğlen ve akşam giriş ve çıkışları her okul için görevlendirilen ekiplerce takip edilmekte, ekiplerce okul çevresinde okul ile ilgisi bulunmayan şüpheli şahıslar ve araçlarla ilgili uygulama çalışmaları ve trafik tanzim çalışmaları yapılmaktadır.
 
İlimizde bulunan okullar çevresinde Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından koordineli bir şekilde okul çevresinde öğrencileri rahatsız eden ve kötü alışkanlıklara sürükleyebilecek kişilerle ilgili GBT çalışması yapılmakta, öğrencilere sigara vb. sağlığa zararlı madde satan işyerleri hakkında gerekli denetimler ve yasal işlemler yapılmaktadır. Okul servis şoförleri, rehber personel ve kantin çalışanları ile ilgili güvenlik konuları görevli birimlerce takip edilmektedir.   
 
Başta trafik ekipleri olmak üzere görevli emniyet personelince okul çevrelerinde plakasız, egzozu açık ve tehlikeli araç kullanan şahıs ve şahıslar üzerinde Trafik ve asayiş yönünden uygulamalar yapılarak eğitim ve öğretimin daha güvenli bir şekilde devam etmesi sağlanmaktadır. 
 
Eğitim ortamını olumsuz etkilediği değerlendirilen okullar çevresindeki metruk bina ve yapılara öğrencilerin ve diğer şahısların kullanılmasını engelleyici tedbirler alınmaktadır.” denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.