Eşiyle tartışan polis kendini yaraladı

ASAYİŞ 24.02.2015 - 01:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Eşiyle tartışan polis kendini yaraladı

  ISPARTA, Şarkikaraağaç Nüfusuna kayıtlı olan ve Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polis M.S. iddiaya göre eşiyle tartıştıktan sonra kendini tabancayla karnından yaraladı.  Olay, akşam saatlerinde Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polis memuru evli iki çocuk babası M.S. iddiaya göre evde eşiyle tartıştıktan sonra beylik tabancasıyla kendini karın boşluğundan yaraladı. Ağır yaralanan M.S. ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ameliyata ardından M.S., yoğun bakıma alındı. Olayın duyulmasının ardından çok sayıda polis hastaneye gitti. Asayiş şube müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

ISPARTA, Şarkikaraağaç Nüfusuna kayıtlı olan ve Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polis M.S. iddiaya göre eşiyle tartıştıktan sonra kendini tabancayla karnından yaraladı.

 Olay, akşam saatlerinde Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polis memuru evli iki çocuk babası M.S. iddiaya göre evde eşiyle tartıştıktan sonra beylik tabancasıyla kendini karın boşluğundan yaraladı. Ağır yaralanan M.S. ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ameliyata ardından M.S., yoğun bakıma alındı. Olayın duyulmasının ardından çok sayıda polis hastaneye gitti. Asayiş şube müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.