Eski Vali Oğuz’un FETÖ lideriyle fotoğrafı ortaya çıktı

ÖZEL HABER 08.09.2016 - 11:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Eski Vali Oğuz’un FETÖ lideriyle fotoğrafı ortaya çıktı

Eski Vali Oğuz’un FETÖ lideriyle fotoğrafı ortaya çıktı Isparta’daki paralel yapı davasının tutuklu sanıklarından eski Isparta Valisi Memduh Oğuz’un Fetullahçı Terör Örgütü elebaşısı Fetullah Gülen ile fotoğrafı ortaya çıktı. Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması davasında, tutuksuz yargılanan eski Isparta Valisi Memduh Oğuz, 26 Ağustos’ta Isparta Adliyesinde ifade vermişti. İfadesinin ardından eski Vali Oğuz, FETÖ üyelerinin kendi aralarında kullandığı “Bylock” isimli uygulamayı kullandığı ve FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemeye tutuklanmıştı. Paralel yapı davasının tutuklu sanıklarından Memduh Oğuz ile ilgili bugün şok bir fotoğraf ortaya çıktı. Oğuz’un Fetullahçı Terör Örgütü elebaşısı Fetullah Gülen ile çekildiği fotoğraf ortaya çıktı. Memduh Oğuz’un bu fotoğrafta namaz takkesi ile görülüyor.  

Eski Vali Oğuz’un FETÖ lideriyle fotoğrafı ortaya çıktı

Isparta’daki paralel yapı davasının tutuklu sanıklarından eski Isparta Valisi Memduh Oğuz’un Fetullahçı Terör Örgütü elebaşısı Fetullah Gülen ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması davasında, tutuksuz yargılanan eski Isparta Valisi Memduh Oğuz, 26 Ağustos’ta Isparta Adliyesinde ifade vermişti.

İfadesinin ardından eski Vali Oğuz, FETÖ üyelerinin kendi aralarında kullandığı “Bylock” isimli uygulamayı kullandığı ve FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemeye tutuklanmıştı.

Paralel yapı davasının tutuklu sanıklarından Memduh Oğuz ile ilgili bugün şok bir fotoğraf ortaya çıktı. Oğuz’un Fetullahçı Terör Örgütü elebaşısı Fetullah Gülen ile çekildiği fotoğraf ortaya çıktı.

Memduh Oğuz’un bu fotoğrafta namaz takkesi ile görülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.