Esnafa büyük kolaylık

ISPARTA 21.01.2022 - 09:19, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Esnafa büyük kolaylık

Yıllar önce hizmet veren, daha sonra kapatılan Halk Bankası Şarkikarağaç şubesi yeniden açıldı. TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimleriyle ilçeye açılan banka sayesinde esnaflar artık Yalvaç’a gitmekten kurtulmuş oldular.
Şarkikaraağaç Halkbank Şubesi önceki gün açıldı. Açılışa Şarkikaraağaç Kaymakamı Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Halkbank Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir, 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, Yalvaç TSO Başkanı Yalçın Kurucu, oda ve kooperatif başkanları ile ilçe esnafı katıldı. Açılışta konuşan 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, ilçede hizmet vermeye başlayan Halk bankası şubesinin Şarkikaraağaç esnafına ve ilçeye  hayırlı olmasını dileyerek, "Bankamızın ilçemize kazandırılması için verdiği desteklerden dolayı başta esnafın ağabeyi TBMM Başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir'e teşekkür ediyorum" dedi. HEM ZAMANDAN HEM DE MADDİ OLARAK TASARRUF SAĞLANACAK Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ise, “İlçemizde özellikle Esnaf  ve Sanatkarlarımızın  ihtiyaç duyduğu  Halk bankası şubesi bugün itibariyle hizmete açılmıştır. Halkbank şubesinin ilçemize hizmete başlamasıyla Esnaf  ve Sanatkarlar,  vatandaşlarımız  hem zamandan hem de maddi olarak tasarruf etmiş olacak. Yıllar önce ilçemizde faaliyette olan Halk bankası şubesinin bugün tekrar ilçemize kazandırılmasının gururunu yaşıyoruz. Esnaf ve Sanatkarlarımızın, Vatandaşlarımızın Halk bankası şubesinin uzun yıllar ilçemize hizmet etmesini sağlamak için desteklerini esirgemeyeceklerine inancım tamdır. Bu vesile ile TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç beyin girişimleriyle ilçemize kazandırılmış olan Halk bankası şubesinin açılmasında emeği geçen Halk bankası yetkililerine tüm görevlilere ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Halkbank Şubesi ilçemize hayırlı olsun” dedi. Öte yandan, Şarkikarağaç Halk bankası şubesinin açılışına katılan Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu da yaptığı konuşmada, “bugüne kadar Şarkikarağaç esnafı, Yalvaç’a gelerek bu hizmeti alıyordu. Bundan sonra hem zamandan hem de masraftan kurtulmuş olarak kendi ilçelerine açılan Halk bankasının her türlü hizmetinden faydalanabilecekler. Bu vesile ile Halkbank şubemizin esnafımızı, ilçe halkına ve banka çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi (HABER MERKEZİ)
Yıllar önce hizmet veren, daha sonra kapatılan Halk Bankası Şarkikarağaç şubesi yeniden açıldı. TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimleriyle ilçeye açılan banka sayesinde esnaflar artık Yalvaç’a gitmekten kurtulmuş oldular.

Şarkikaraağaç Halkbank Şubesi önceki gün açıldı. Açılışa Şarkikaraağaç Kaymakamı Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Halkbank Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir, 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, Yalvaç TSO Başkanı Yalçın Kurucu, oda ve kooperatif başkanları ile ilçe esnafı katıldı. Açılışta konuşan 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural, ilçede hizmet vermeye başlayan Halk bankası şubesinin Şarkikaraağaç esnafına ve ilçeye  hayırlı olmasını dileyerek, "Bankamızın ilçemize kazandırılması için verdiği desteklerden dolayı başta esnafın ağabeyi TBMM Başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir'e teşekkür ediyorum" dedi.

HEM ZAMANDAN HEM DE MADDİ OLARAK TASARRUF SAĞLANACAK

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ise, “İlçemizde özellikle Esnaf  ve Sanatkarlarımızın  ihtiyaç duyduğu  Halk bankası şubesi bugün itibariyle hizmete açılmıştır. Halkbank şubesinin ilçemize hizmete başlamasıyla Esnaf  ve Sanatkarlar,  vatandaşlarımız  hem zamandan hem de maddi olarak tasarruf etmiş olacak. Yıllar önce ilçemizde faaliyette olan Halk bankası şubesinin bugün tekrar ilçemize kazandırılmasının gururunu yaşıyoruz. Esnaf ve Sanatkarlarımızın, Vatandaşlarımızın Halk bankası şubesinin uzun yıllar ilçemize hizmet etmesini sağlamak için desteklerini esirgemeyeceklerine inancım tamdır. Bu vesile ile TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç beyin girişimleriyle ilçemize kazandırılmış olan Halk bankası şubesinin açılmasında emeği geçen Halk bankası yetkililerine tüm görevlilere ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Halkbank Şubesi ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan, Şarkikarağaç Halk bankası şubesinin açılışına katılan Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu da yaptığı konuşmada, “bugüne kadar Şarkikarağaç esnafı, Yalvaç’a gelerek bu hizmeti alıyordu. Bundan sonra hem zamandan hem de masraftan kurtulmuş olarak kendi ilçelerine açılan Halk bankasının her türlü hizmetinden faydalanabilecekler. Bu vesile ile Halkbank şubemizin esnafımızı, ilçe halkına ve banka çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.