FETÖ Operasyonunda 1 Öğretmen Tutuklandı

ASAYİŞ 05.11.2016 - 08:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

FETÖ Operasyonunda 1 Öğretmen Tutuklandı

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında daha önce açığa alınan öğretmen Filiz Sanakar çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
FETÖ Operasyonunda 1 Öğretmen Tutuklandı Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında daha önce açığa alınan öğretmen Filiz Sanakar çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında örgütle ilişkisi olduğu saptanan kamu çalışanları bağlı bulundukları kurumlar tarafından açığa alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılıkları tarafından başlatılan soruşturmalar kapsamında önceki gün gözaltına alınan şüpheli Filiz Sanakar, Emniyette verdiği ifadesinin ardından Perşembe günü Adliyeye çıkarıldı. Savcılıkta sorgusu tamamlanan Sanakar tutuklanması talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim, şüphelinin savunmasını aldıktan sonra tutuklu olarak yargılanmasına karar verdi. Şüpheli Filiz Sanakar işlemlerinin ardından Cezaevine teslim edilmek üzere Isparta'ya nakledildi. 
Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında daha önce açığa alınan öğretmen Filiz Sanakar çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ Operasyonunda 1 Öğretmen Tutuklandı

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında daha önce açığa alınan öğretmen Filiz Sanakar çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında örgütle ilişkisi olduğu saptanan kamu çalışanları bağlı bulundukları kurumlar tarafından açığa alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılıkları tarafından başlatılan soruşturmalar kapsamında önceki gün gözaltına alınan şüpheli Filiz Sanakar, Emniyette verdiği ifadesinin ardından Perşembe günü Adliyeye çıkarıldı. Savcılıkta sorgusu tamamlanan Sanakar tutuklanması talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim, şüphelinin savunmasını aldıktan sonra tutuklu olarak yargılanmasına karar verdi. Şüpheli Filiz Sanakar işlemlerinin ardından Cezaevine teslim edilmek üzere Isparta'ya nakledildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.