Fikret Orman’ın ziyaretini fırsata çevirmeliyiz!

SPOR 17.12.2016 - 12:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Fikret Orman’ın ziyaretini fırsata çevirmeliyiz!

Beşiktaş kulübü Başkanı, işadamı Fikret Orman’ın Isparta ziyaretini fırsata çevirmeliyiz. Beşiktaş Kulübünün bütün bıranşlmarda Isparta’da kamp yapmaları için bastıralım. Ayrıca Gölcük kamp merkezini BJK kulübüne kazandıralım. Süleyman Demirel Üniversitesi Süleyman Seba Üni. BJK Topluluğu ve 1903 Isparta Beşktaşlılar Derneği tarafından “Kulüp Yönetiminde Ekonomi ve Beşiktaş” konulu konferans düzenleniyor. BJK Başkanı Fikret Orman’ın konuk olarak katılacağı etkinlik, 19 Aralık Pazartesi günü saat 15.00’te Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Sportif başarıları ve tesisleşmeleri ile dikkat çeken Beşiktaş kulübünün başarılı başkanı Fikret Orman’ın Isparta ziyaretini fırsata çevirmek için elimizdeki değerleri kendisine sunmalı ve göstermeliyiz. Davraz kamp merkezi ve Gölcük bunların başında geliyor. Özellikle Gölcük Beşiktaş kulübü için iyi bir kamp merkezi olabilir. Topuk Yaylası Fenerbahçe kulübünün sezon başında kamp yaptığı ve kendisine ait bir tesis iken, Beşiktaş ve Galatasaray gibi, hatta bunlara Trabzon, Bursa, Başakşehir gibi takımlarıda ilave edecek olursak, kamp yapabilecekleri kendilerine ait tesisleri olmadığı için genellikle topuk yaylası, Kartalkaya ve yurt dışı gibi alternatif kamp merkezleri ile sezona hazırlanıyorlar. Oysa Beşiktaş kulübü Gölcüğe yatırım yapsa ve kamp merkezi olarak burası Beşiktaş kulübüne tahsis edilse, hem Beşiktaş için, hem Türk futbolu için, hem de Isparta’nın tanıtımı için büyük bir fırsat oluşturmaz mı? Yine yaz aylarında birçok futbol kulübünün geldiği Davraz kayak merkezinin özellikleri Beşiktaş kulübü başkanına anlatılıp, yerinde tesislerin gösterilmesi halinde Beşiktaş uklübünün sezon öncesi kampını Isparta Davraz kamp merkezinde yapması sağlanabilir. Eğirdir, Ş.Karaağaç kızıldağ gibi oksijeni yüksek alternatif kamp merkezleri ile birlikte Ispartanın ideal bir yaz kamp merkezi olması için sadece Beşiktaş kulüp başkanının Isparta ziyareti yeterli olmayabilir, sporun içerisinde olan birçok kişinin Ispartayı ziyaret etmesi sağlanabilir. Yine Ispartanın zenginlikleri, özellikle yaz kampları için ideal bir şehir olduğunu anlatan görsel ve yazılı tanıtım filmlerinin hazırlanması ve gelen misafirlerimize takdim edilmeside önemli bir ayrıntı diye düşünüyorum. Ispartaya hava ve karayolu ile ulaşımın mümkün olduğu, Antalyaya 1 saat mesafede olmasının avantajları ile son yıllarda yapılan ve yapılacak olan spor tesisleri ile alt yapı sorunun olmadığı ve olmayacağının, dahada önemlisi SDÜ Spor bilimleri fatültesinde spor klüplerinin ihtiyacı olan herşeyin mevcut olduğu anlatılmalı. Sayın Orman’ın Isparta ziyaretini fırsata çevirmek için işte size büyük bir fırsat... Son bir önerim..... Sayın Orman’ın Isparta ziyaretini önemseyelim ve ona eşlik edelim....

Beşiktaş kulübü Başkanı, işadamı Fikret Orman’ın Isparta ziyaretini fırsata çevirmeliyiz. Beşiktaş Kulübünün bütün bıranşlmarda Isparta’da kamp yapmaları için bastıralım. Ayrıca Gölcük kamp merkezini BJK kulübüne kazandıralım.


Süleyman Demirel Üniversitesi Süleyman Seba Üni. BJK Topluluğu ve 1903 Isparta Beşktaşlılar Derneği tarafından “Kulüp Yönetiminde Ekonomi ve Beşiktaş” konulu konferans düzenleniyor.

BJK Başkanı Fikret Orman’ın konuk olarak katılacağı etkinlik, 19 Aralık Pazartesi günü saat 15.00’te Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Sportif başarıları ve tesisleşmeleri ile dikkat çeken Beşiktaş kulübünün başarılı başkanı Fikret Orman’ın Isparta ziyaretini fırsata çevirmek için elimizdeki değerleri kendisine sunmalı ve göstermeliyiz.

Davraz kamp merkezi ve Gölcük bunların başında geliyor. Özellikle Gölcük Beşiktaş kulübü için iyi bir kamp merkezi olabilir. Topuk Yaylası Fenerbahçe kulübünün sezon başında kamp yaptığı ve kendisine ait bir tesis iken, Beşiktaş ve Galatasaray gibi, hatta bunlara Trabzon, Bursa, Başakşehir gibi takımlarıda ilave edecek olursak, kamp yapabilecekleri kendilerine ait tesisleri olmadığı için genellikle topuk yaylası, Kartalkaya ve yurt dışı gibi alternatif kamp merkezleri ile sezona hazırlanıyorlar. Oysa Beşiktaş kulübü Gölcüğe yatırım yapsa ve kamp merkezi olarak burası Beşiktaş kulübüne tahsis edilse, hem Beşiktaş için, hem Türk futbolu için, hem de Isparta’nın tanıtımı için büyük bir fırsat oluşturmaz mı?

Yine yaz aylarında birçok futbol kulübünün geldiği Davraz kayak merkezinin özellikleri Beşiktaş kulübü başkanına anlatılıp, yerinde tesislerin gösterilmesi halinde Beşiktaş uklübünün sezon öncesi kampını Isparta Davraz kamp merkezinde yapması sağlanabilir. Eğirdir, Ş.Karaağaç kızıldağ gibi oksijeni yüksek alternatif kamp merkezleri ile birlikte Ispartanın ideal bir yaz kamp merkezi olması için sadece Beşiktaş kulüp başkanının Isparta ziyareti yeterli olmayabilir, sporun içerisinde olan birçok kişinin Ispartayı ziyaret etmesi sağlanabilir. Yine Ispartanın zenginlikleri, özellikle yaz kampları için ideal bir şehir olduğunu anlatan görsel ve yazılı tanıtım filmlerinin hazırlanması ve gelen misafirlerimize takdim edilmeside önemli bir ayrıntı diye düşünüyorum. Ispartaya hava ve karayolu ile ulaşımın mümkün olduğu, Antalyaya 1 saat mesafede olmasının avantajları ile son yıllarda yapılan ve yapılacak olan spor tesisleri ile alt yapı sorunun olmadığı ve olmayacağının, dahada önemlisi SDÜ Spor bilimleri fatültesinde spor klüplerinin ihtiyacı olan herşeyin mevcut olduğu anlatılmalı.

Sayın Orman’ın Isparta ziyaretini fırsata çevirmek için işte size büyük bir fırsat...

Son bir önerim.....

Sayın Orman’ın Isparta ziyaretini önemseyelim ve ona eşlik edelim....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.