Filistinliler Okullara Sığındı

(AA) - Anadolu Ajansı | 05.08.2014 - 08:34, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Filistinliler Okullara Sığındı

İsrail, Refah'ta Birleşmiş Milletler (BM) idaresindeki bir okulu vurdu. Saldırıda en az 10 Filistinli öldü, 30'dan fazla yaralı var.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, saldırıyı ahlaki infial ve suç eylemi olarak niteledi. Sorumluların cezalandırılmasını istedi.  BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu Sözcüsü Chris Gunness Gazze'de bulunan BM'ye bağlı 90 okula sığınan Filistinlilerin sayısının 260 bine ulaştığını söyledi. Ancak okullara sığınmak Gazze'de güvende olmak anlamına gelmiyor. İsrail'in BM'nin Gazze'deki bir okulunda yaptğı katliamı anlatırken gözyaşlarını tutamayarak ağlayan BM Fİlistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) Sözcüsü Chris Gunness, güvenlik riskine rağmen Filistinlilerin okullara sığınmaya devam ettiğini söyledi.
İsrail, Refah'ta Birleşmiş Milletler (BM) idaresindeki bir okulu vurdu. Saldırıda en az 10 Filistinli öldü, 30'dan fazla yaralı var.

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, saldırıyı ahlaki infial ve suç eylemi olarak niteledi. Sorumluların cezalandırılmasını istedi. 

BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu Sözcüsü Chris Gunness Gazze'de bulunan BM'ye bağlı 90 okula sığınan Filistinlilerin sayısının 260 bine ulaştığını söyledi. Ancak okullara sığınmak Gazze'de güvende olmak anlamına gelmiyor.

İsrail'in BM'nin Gazze'deki bir okulunda yaptğı katliamı anlatırken gözyaşlarını tutamayarak ağlayan BM Fİlistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) Sözcüsü Chris Gunness, güvenlik riskine rağmen Filistinlilerin okullara sığınmaya devam ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.