Gökçay’daki dükkanlar ihaleye çıkıyor

GÜNDEM 28.07.2020 - 13:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Gökçay’daki dükkanlar ihaleye çıkıyor

13 dükkanın kiralama ihalesi 29 Temmuz’da yapılacak
Kaymakkapı Meydanındaki dükkanların kiralama ihalesini yapan Isparta Belediyesi, şimdi de Gökçay Mesireliğindeki dükkanların kiralanması için ihaleye çıkıyor. Gökçay’daki 13 dükkan 29 Temmuz Çarşamba günü yapılacak ihale ile 3 yıllığına kiralanacak. Isparta Belediyesi Kaymakkapı Meydanındaki 12 dükkanın ihalesini geçtiğimiz hafta gerçekleştirmişti. Yoğun katılımın olduğu Kaymakkapı Meydanındaki dükkanların ardından şimdi de Gökçay Mesireliğindeki çeşitli dükkanların ihalesi yapılıyor. 29 Temmuz Çarşamba günü saat 14.30’da Belediye Encümen Salonunda Gökçay’daki 13 dükkanın ihalesi gerçekleştirilecek. 7 bin ila 10 lira arasında muhammen bedeli olan dükkanlar 3 yıllığına kiralanacak. Dükkanların 11 adedi 5 metre kareden, biri ise 45 metre kareden oluşuyor. 45 Metre kareden oluşan dükkanın muhammen bedeli ise 10 bin lira. Açık artırma usulüyle yapılacak olan ihaleye tıpkı Kaymakkapı Meydanındaki gibi yoğun katılımın olması bekleniyor.
13 dükkanın kiralama ihalesi 29 Temmuz’da yapılacak

Kaymakkapı Meydanındaki dükkanların kiralama ihalesini yapan Isparta Belediyesi, şimdi de Gökçay Mesireliğindeki dükkanların kiralanması için ihaleye çıkıyor. Gökçay’daki 13 dükkan 29 Temmuz Çarşamba günü yapılacak ihale ile 3 yıllığına kiralanacak. Isparta Belediyesi Kaymakkapı Meydanındaki 12 dükkanın ihalesini geçtiğimiz hafta gerçekleştirmişti. Yoğun katılımın olduğu Kaymakkapı Meydanındaki dükkanların ardından şimdi de Gökçay Mesireliğindeki çeşitli dükkanların ihalesi yapılıyor. 29 Temmuz Çarşamba günü saat 14.30’da Belediye Encümen Salonunda Gökçay’daki 13 dükkanın ihalesi gerçekleştirilecek. 7 bin ila 10 lira arasında muhammen bedeli olan dükkanlar 3 yıllığına kiralanacak.

Dükkanların 11 adedi 5 metre kareden, biri ise 45 metre kareden oluşuyor. 45 Metre kareden oluşan dükkanın muhammen bedeli ise 10 bin lira. Açık artırma usulüyle yapılacak olan ihaleye tıpkı Kaymakkapı Meydanındaki gibi yoğun katılımın olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.