GÜLEN'İN AĞZINDAN KARA PARA İTİRAFI

ISPARTA 07.04.2016 - 16:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

GÜLEN'İN AĞZINDAN KARA PARA İTİRAFI

Siyasilere yapılan şantaj görüntüleri ile gündeme gelen SDÜ'de sular durulmuyor. Üniversitenin Bilgi İşlem Merkezi'nde ele geçirilen ve Paralel Yapının Lideri Fethullah Gülen tarafından bizzat kaleme aldırılan 227 talimat içerikli el yazısının yine Gülen'in özel doktoru ve SDÜ'nün eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Numan Tamer tarafından kaleme alındığı belirtildi. Operasyon öncesi Amerika'ya kaçan Tamer'in el yazısı ile kaleme aldığı belirlenen talimatlar Gülen'in itirafları ile dolu. Paralel Yapının Lideri Fethullah Gülen'in el yazılıtalimatları birçok gerçeği de gün yüzüne çıkarttı. Kara para trafiğinden medyapatronluğuna, balans ayarından öldürülen akademisyen Hablemitoğlu'na kadarbirçok iddiayı talimatlar niteliğindeki açıklamaları ile doğrulayan Gülen,ihanet şebekesinin nasıl çalıştığını bir kez daha gözler önüne serdi. İŞTE O İTİRAFLAR    VİDEO HABER/TIKLA İZLE  

Siyasilere yapılan şantaj görüntüleri ile gündeme gelen SDÜ'de sular durulmuyor. Üniversitenin Bilgi İşlem Merkezi'nde ele geçirilen ve Paralel Yapının Lideri Fethullah Gülen tarafından bizzat kaleme aldırılan 227 talimat içerikli el yazısının yine Gülen'in özel doktoru ve SDÜ'nün eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Numan Tamer tarafından kaleme alındığı belirtildi. Operasyon öncesi Amerika'ya kaçan Tamer'in el yazısı ile kaleme aldığı belirlenen talimatlar Gülen'in itirafları ile dolu.

Paralel Yapının Lideri Fethullah Gülen'in el yazılıtalimatları birçok gerçeği de gün yüzüne çıkarttı. Kara para trafiğinden medyapatronluğuna, balans ayarından öldürülen akademisyen Hablemitoğlu'na kadarbirçok iddiayı talimatlar niteliğindeki açıklamaları ile doğrulayan Gülen,ihanet şebekesinin nasıl çalıştığını bir kez daha gözler önüne serdi.

İŞTE O İTİRAFLAR   

VİDEO HABER/TIKLA İZLE

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.