Günaydın okul ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

EĞİTİM 09.11.2016 - 09:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Günaydın okul ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Günaydın okul ziyaretlerine aralıksız devam ediyor ​Vali Şehmus Günaydın Isparta'daki okul ziyaretlerine devam ediyor. Vali Günaydın en son Isparta'nın en köklü okulu olan Cumhuriyet ortaokulunu ziyaret etti. Vali Günaydın'ın okul ziyaretleri, hem öğrencilerin durumunu hemde okullardaki eksiklikleri ve sorunları görmesi açısından bu tür ziyaretlere büyük önem verdiği biliniyor..

Günaydın okul ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

​Vali Şehmus Günaydın Isparta'daki okul ziyaretlerine devam ediyor. Vali Günaydın en son Isparta'nın en köklü okulu olan Cumhuriyet ortaokulunu ziyaret etti. Vali Günaydın'ın okul ziyaretleri, hem öğrencilerin durumunu hemde okullardaki eksiklikleri ve sorunları görmesi açısından bu tür ziyaretlere büyük önem verdiği biliniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.