HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ!

GÜNDEM 16.07.2016 - 09:03, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ!

Isparta halkı sokağa döküldü - Isparta darbeye karşı ayaklandı 15 Temmuz 2016 Cuma Haber46 | Kahramanmaraş Haber, haberler, son dakika haberlerTürkiye’deki bir grup subayın darbe girişiminden sonra Isparta’da halk sokağa döküldü. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, sosyal medya hesabından herkesi Kaymakkapı Meydanı’na davet etti. Bunun üzerine binlerce Ispartalı Kaymakkapı Meydanı’nda toplandı. Burada toplanan vatandaşlar ’Recep Tayyip’in askerleriyiz’ şeklinde slogan attılar. Bu arada Isparta’daki tüm camilerden bir anons yapıldı. Anonsta, "Ülkemizin geleceği ve demokrasimize sahip çıkma adına Isparta halkımızı Kaymakkapı Meydanı’na davet ediyoruz" denildi. Öte yandan, Süleyman Demirel Havalimanında iniş ve kalkışlar yasaklanırken, Isparta merkez ve ilçelerdeki tüm giriş çıkışlar kapatıldı.  

Isparta halkı sokağa döküldü - Isparta darbeye karşı ayaklandı 15 Temmuz 2016 Cuma


Haber46 | Kahramanmaraş Haber, haberler, son dakika haberlerTürkiye’deki bir grup subayın darbe girişiminden sonra Isparta’da halk sokağa döküldü. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, sosyal medya hesabından herkesi Kaymakkapı Meydanı’na davet etti. Bunun üzerine binlerce Ispartalı Kaymakkapı Meydanı’nda toplandı. Burada toplanan vatandaşlar ’Recep Tayyip’in askerleriyiz’ şeklinde slogan attılar. Bu arada Isparta’daki tüm camilerden bir anons yapıldı. Anonsta, "Ülkemizin geleceği ve demokrasimize sahip çıkma adına Isparta halkımızı Kaymakkapı Meydanı’na davet ediyoruz" denildi. Öte yandan, Süleyman Demirel Havalimanında iniş ve kalkışlar yasaklanırken, Isparta merkez ve ilçelerdeki tüm giriş çıkışlar kapatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.