Hamit Altıntoptan Galatasaraya tarihi jest

SPOR 15.04.2015 - 19:42, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hamit Altıntoptan Galatasaraya tarihi jest

Hamit Altıntop’un, sakatlık döneminde camianın kendisine karşı verdiği desteğe büyük bir fedakârlıkla yanıt vermeye hazırlandığı öğrenildi. Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüşen Hamit Altıntop, sakatlık döneminde kendisine verilen destekten ötürü sarı kırmızılı takıma minnettar olduğunu kaydettiği ve "Ben sakatken ödemelerimi aksatmayan ve bana destek olan camiama borcumu ödemek istiyorum. Bunun karşılığında ben de kalan son 1 senemde ücret almadan forma giymek istiyorum" dediği belirtildi. Felipe Melo'nun sakatlık dönemindeki yokluğunda Hamzaoğlu'nun verdiği şansı çok iyi kullanan oyuncunun bu fedakarlığının genç teknik adamı da duygulandırdığı öğrenilirken, bu konuda nasıl bir yol izleneceği bilinmiyor. Yıllık garanti kazancı 2 milyon 750 bin avro olan Hamit Altıntop, 25 bin avro da maç başı ücret alıyordu.

Hamit Altıntop’un, sakatlık döneminde camianın kendisine karşı verdiği desteğe büyük bir fedakârlıkla yanıt vermeye hazırlandığı öğrenildi.

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüşen Hamit Altıntop, sakatlık döneminde kendisine verilen destekten ötürü sarı kırmızılı takıma minnettar olduğunu kaydettiği ve "Ben sakatken ödemelerimi aksatmayan ve bana destek olan camiama borcumu ödemek istiyorum. Bunun karşılığında ben de kalan son 1 senemde ücret almadan forma giymek istiyorum" dediği belirtildi.


Felipe Melo'nun sakatlık dönemindeki yokluğunda Hamzaoğlu'nun verdiği şansı çok iyi kullanan oyuncunun bu fedakarlığının genç teknik adamı da duygulandırdığı öğrenilirken, bu konuda nasıl bir yol izleneceği bilinmiyor.

Yıllık garanti kazancı 2 milyon 750 bin avro olan Hamit Altıntop, 25 bin avro da maç başı ücret alıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.