Hasgül kreşi kütüphaneyi tanıdı

GÜNDEM 18.11.2017 - 12:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hasgül kreşi kütüphaneyi tanıdı

Bu yıl 13-19 Kasım tarihleri arasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları haftası sebebiyle Hasgül Kreşinin iki sınıfı Eğirdir İlçe Halk kütüphanesini ziyaret ettiler. Okuma alışkanlığı kazandırmak, ve Kitap sevgisini arttırmak için, her yıl kasım ayının ikinci pazartesi günü ile başlayan hafta, "Çocuk Kitapları Haftası" olarak kutlanır. Kütüphanenin Bölümlerini tanıyan öğrenciler merak etiklerini sordular. Kütüphane sorumlusu Bedriye Küçükkara çocukların sorularını cevapladı, Kütüphanede ne tür kitaplar olduğu ve bu kitaplardan nasıl yararlanacakları hakkında bilgi verdi. Çocuklar ilgilerini çeken renkli resimli çocuk kitaplarını inceleyip teşekkür ederek Kütüphaneden ayrıldılar.

Bu yıl 13-19 Kasım tarihleri arasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları haftası sebebiyle Hasgül Kreşinin iki sınıfı Eğirdir İlçe Halk kütüphanesini ziyaret ettiler.

Okuma alışkanlığı kazandırmak, ve Kitap sevgisini arttırmak için, her yıl kasım ayının ikinci pazartesi günü ile başlayan hafta, "Çocuk Kitapları Haftası" olarak kutlanır. Kütüphanenin Bölümlerini tanıyan öğrenciler merak etiklerini sordular. Kütüphane sorumlusu Bedriye Küçükkara çocukların sorularını cevapladı, Kütüphanede ne tür kitaplar olduğu ve bu kitaplardan nasıl yararlanacakları hakkında bilgi verdi. Çocuklar ilgilerini çeken renkli resimli çocuk kitaplarını inceleyip teşekkür ederek Kütüphaneden ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.