Havacılık Sektörüne 10 Milyon Dolarlık Yatırım

ÖZEL HABER 10.08.2015 - 16:17, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Havacılık Sektörüne 10 Milyon Dolarlık Yatırım

Ispartadan bir ailenin tayi nin yan kuruluşu olan bir havacılık ve uzay firmasının yüzde 10 hissesi için 10 milyon dolar teklif verdigi Öğrenildi. HAVACILIK SEKTÖRÜNE 10 MİLYON DOLARLIK YATIRIM Çocuklarınında O.D.T.Ü İngilizce uçak mühendisligini kazandığı bildirilen Sema ve Ugur Ö. nün, coçuklarına gelecek hazırlamak için şimdiden,böyle bir yatırıma giriştikleri bildirildi. Ispartalı yatırımcıların, güneş enerjisi, soguk hava deposu, aromatik bitkiler ve elma ve kiraz bahçelerinden sonra havacılık ve uzay sektörüne girmek istedikleri uzun zamandır biliniyordu.   ÖN GÖRÜŞMEYİ ISPARTA'DA YAPTILAR Ispartalı yatırımcıların havacılık firmasıyla kendilerinin ve danışmanlarının ön görüşmeyi Ispartada yaptıkları, Antalyadaki bir bankadan teminat sorununu çözdükleri ve önümüzdeki günlerde Ankarada imza atacakları bildirildi.

Ispartadan bir ailenin tayi nin yan kuruluşu olan bir havacılık ve uzay firmasının yüzde 10 hissesi için 10 milyon dolar teklif verdigi Öğrenildi.


HAVACILIK SEKTÖRÜNE 10 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Çocuklarınında O.D.T.Ü İngilizce uçak mühendisligini kazandığı bildirilen Sema ve Ugur Ö. nün, coçuklarına gelecek hazırlamak için şimdiden,böyle bir yatırıma giriştikleri bildirildi.

Ispartalı yatırımcıların, güneş enerjisi, soguk hava deposu, aromatik bitkiler ve elma ve kiraz bahçelerinden sonra havacılık ve uzay sektörüne girmek istedikleri uzun zamandır biliniyordu.

 

ÖN GÖRÜŞMEYİ ISPARTA'DA YAPTILAR


Ispartalı yatırımcıların havacılık firmasıyla kendilerinin ve danışmanlarının ön görüşmeyi Ispartada yaptıkları, Antalyadaki bir bankadan teminat sorununu çözdükleri ve önümüzdeki günlerde Ankarada imza atacakları bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.