Hayırsever desteğiyle EBA Mobil Aracı çocuklarımızın hizmetinde

ISPARTA 23.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hayırsever desteğiyle EBA Mobil Aracı çocuklarımızın hizmetinde

Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü, bilgisayar ya da internet erişim sıkıntısı olan çocuklarımız için hayırseverlerin desteğiyle EBA Mobil Aracı’nı hizmete soktu.
Araçtan bilgisayara Yalvaçlı hayırseverlerin desteğiyle oluşturulan araç, köylerimizdeki çocuklarımızın EBA erişimi için kullanılmaya başlandı. EBA Mobil Aracı için minibüsü ücretsiz olarak Yalvaçlı bir hayırseverimiz verirken, bilgisayarların da İstanbul’da iş hayatını sürdüren Yalvaçlı hayırseverlerimizin karşıladığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sayfasında şu bilgiler verildi: “EBA Mobil Aracımız köylerimizde internet erişimi sıkıntısı yaşayan ve/veya bilgisayarı bulunmayan öğrencilerimize hizmet vermeye başladı. Aracımız, birinci hat olan Bağlarbaşı, Çamharman, Çakırçal, Yarıkkaya köy ilkokullarına bir rehber öğretmen ve bir bilişim öğretmeni eşliğinde öğrencilere hizmet vermeye başladı. Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KOCAGÖNCÜ köylerimize giderek derse giren öğrencileri ziyaret etti. Aracımız periyodik olarak hizmet vermeye devam edecektir.” Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü’müzü ve hayırseverlerimizi kutluyoruz. (HABER MERKEZİ)
Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü, bilgisayar ya da internet erişim sıkıntısı olan çocuklarımız için hayırseverlerin desteğiyle EBA Mobil Aracı’nı hizmete soktu.

Araçtan bilgisayara Yalvaçlı hayırseverlerin desteğiyle oluşturulan araç, köylerimizdeki çocuklarımızın EBA erişimi için kullanılmaya başlandı. EBA Mobil Aracı için minibüsü ücretsiz olarak Yalvaçlı bir hayırseverimiz verirken, bilgisayarların da İstanbul’da iş hayatını sürdüren Yalvaçlı hayırseverlerimizin karşıladığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sayfasında şu bilgiler verildi:

“EBA Mobil Aracımız köylerimizde internet erişimi sıkıntısı yaşayan ve/veya bilgisayarı bulunmayan öğrencilerimize hizmet vermeye başladı. Aracımız, birinci hat olan Bağlarbaşı, Çamharman, Çakırçal, Yarıkkaya köy ilkokullarına bir rehber öğretmen ve bir bilişim öğretmeni eşliğinde öğrencilere hizmet vermeye başladı. Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KOCAGÖNCÜ köylerimize giderek derse giren öğrencileri ziyaret etti. Aracımız periyodik olarak hizmet vermeye devam edecektir.” Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü’müzü ve hayırseverlerimizi kutluyoruz. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.