Hedef 3 puan

SPOR 05.11.2016 - 08:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hedef 3 puan

Isparta Davrazspor’un rakibi Kepez Bld. Spor
Hedef 3 puan Isparta Davrazspor’un rakibi Kepez Bld. Spor Bölgesel Amatör Futbol Ligi temsilcilerimizden Isparta Davrazspor, deplasmanda Kepez Belediyespor ile karşılaşacak. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele eden Isparta Davrazspor, Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda Kepez Belediyespor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Akşehirspor maçından 2-1’lik skorla galibiyetle ayrılan Pembe-Yeşilliler, Antalya deplasmanından da 3 puanla ayrılarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Bu yönde hazırlıklarını sürdüren Isparta Davrazspor, Kepez Belediyespor’dan alacağı üç puanla grupta puanını 12’ye yükseltecek. BAL Ligi 7. Grupta hafta sonu oynanacak diğer maçlarsa şöyle; BAL FUTBOL LİGİ 7. GRUP HAFTANIN MAÇLARI Akıncılar-Dumlupınar Üniversitesispor Eğirdirspor-Sandıklıspor Bucak Belediye Oğuzhanspor-Konyaaltı Belediyespor Akşehirspor-Serikspor Kepez Belediyespor-Isparta Davrazspor Hisar Belediyespor-Tavşanlı Linyitspor
Isparta Davrazspor’un rakibi Kepez Bld. Spor

Hedef 3 puan

Isparta Davrazspor’un rakibi Kepez Bld. Spor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi temsilcilerimizden Isparta Davrazspor, deplasmanda Kepez Belediyespor ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele eden Isparta Davrazspor, Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda Kepez Belediyespor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Akşehirspor maçından 2-1’lik skorla galibiyetle ayrılan Pembe-Yeşilliler, Antalya deplasmanından da 3 puanla ayrılarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Bu yönde hazırlıklarını sürdüren Isparta Davrazspor, Kepez Belediyespor’dan alacağı üç puanla grupta puanını 12’ye yükseltecek.

BAL Ligi 7. Grupta hafta sonu oynanacak diğer maçlarsa şöyle;

BAL FUTBOL LİGİ 7. GRUP HAFTANIN MAÇLARI

Akıncılar-Dumlupınar Üniversitesispor

Eğirdirspor-Sandıklıspor

Bucak Belediye Oğuzhanspor-Konyaaltı Belediyespor

Akşehirspor-Serikspor

Kepez Belediyespor-Isparta Davrazspor

Hisar Belediyespor-Tavşanlı Linyitspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.