HELAL OLSUN OSMAN BALCI!

ISPARTA 17.02.2017 - 12:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

HELAL OLSUN OSMAN BALCI!

Şehrimizi dünyanın bir çok önemli yerinde temsil etmiş,bizleri gururlandıran Osman Balcı yine bir ilki başarıyor. Silindir Saç Düzleştirici markasının marka yüzü olarak Dubai'ye giden Osman Balcı aynı zamanda yakında piyasaya çıkaracağı Osman Balcı Mat Wax ve Siyah Maskenin de ürün lansmanını Dubai'nin en önemli merkezlerinden Burj Al Arab otelinin plajında mankeninin saç modelini kendi ürünüyle tarayıp açık alanda katolog çalışması olarak yaptı. Osman Balcı Çok yakında bu harika ürünleri hemşehrilerimle paylaşmanın gururunu ve heyecanını yaşıyorum dedi.  

Şehrimizi dünyanın bir çok önemli yerinde temsil etmiş,bizleri gururlandıran Osman Balcı yine bir ilki başarıyor.

Silindir Saç Düzleştirici markasının marka yüzü olarak Dubai'ye giden Osman Balcı aynı zamanda yakında piyasaya çıkaracağı Osman Balcı Mat Wax ve Siyah Maskenin de ürün lansmanını Dubai'nin en önemli merkezlerinden Burj Al Arab otelinin plajında mankeninin saç modelini kendi ürünüyle tarayıp açık alanda katolog çalışması olarak yaptı.

Osman Balcı Çok yakında bu harika ürünleri hemşehrilerimle paylaşmanın gururunu ve heyecanını yaşıyorum dedi.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.