Her zaman çocuklarımızın, gençlerimizin yanındayız

ISPARTA 01.12.2021 - 15:11, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Her zaman çocuklarımızın, gençlerimizin yanındayız

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel merkezine Eskişehir'den gelerek Portekiz düzenlenen Tekvando şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan gururumuz İlkay TEKİN, Avrupa Şampiyonluk madalyasını Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker AYGÜNDÜZ'e, getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Genel Başkan Türker AYGÜNDÜZ, Avrupa Tekvando Şampiyonumuz İlkay TEKİN'i kutlayarak, Başarılarının devamını diledi. Günün anısına Genel Başkan, Milli Takım Eşofman takımını hediye etti. Aygündüz, “Her zaman çocuklarımızın gençlerimizin yanındayız Tüm illerimizde il Başkanlarımız, Federasyon Başkanlarımız, ilçe Başkanlarımızla Güçlü Türkiye için çalışıyoruz. dedi. Şampiyonumuzun eşi Adil TEKİN'nin de Tekvando Dünya ikinciliği, İslam olimpiyatlarında Dünya 3. Ve Avrupa üçüncülüğü, ve Türkiye Şampiyonlukları var, ayrıca Her iki Şampiyonumuz, Uşak ilimizde Beden eğitimi öğretmenliği yapmaktadırlar” dedi.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel merkezine Eskişehir'den gelerek Portekiz düzenlenen Tekvando şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan gururumuz İlkay TEKİN, Avrupa Şampiyonluk madalyasını Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker AYGÜNDÜZ'e, getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Genel Başkan Türker AYGÜNDÜZ, Avrupa Tekvando Şampiyonumuz İlkay TEKİN'i kutlayarak, Başarılarının devamını diledi. Günün anısına Genel Başkan, Milli Takım Eşofman takımını hediye etti. Aygündüz, “Her zaman çocuklarımızın gençlerimizin yanındayız Tüm illerimizde il Başkanlarımız, Federasyon Başkanlarımız, ilçe Başkanlarımızla Güçlü Türkiye için çalışıyoruz. dedi. Şampiyonumuzun eşi Adil TEKİN'nin de Tekvando Dünya ikinciliği, İslam olimpiyatlarında Dünya 3. Ve Avrupa üçüncülüğü, ve Türkiye Şampiyonlukları var, ayrıca Her iki Şampiyonumuz, Uşak ilimizde Beden eğitimi öğretmenliği yapmaktadırlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.