İL ÖZEL İDAREDEN SPORCULARA TAM DESTEK

SPOR 17.03.2017 - 16:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İL ÖZEL İDAREDEN SPORCULARA TAM DESTEK

Isparta Valiliği İl Özel İdaresi Bütçesiyle güller diyarındaki tüm amatör kulüplere malzeme dağıtımı devam ediyor. Yelken ve okçulara da malzemeleri verildi. İl Özel İdare, her alanda olduğu gibi spor alanında da Isparta’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerin destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda güller diyarında 48 ayrı branşta faaliyet gösteren 93 spor kulübüne malzeme yardımı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. 200 bin TL değerindeki yaklaşık 3500 parça malzeme İl Genel Meclisi toplantı salonunda düzenlenen törenle Amatör Spor Kulüp sporcularına, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın, tarafından antrenörler eşliğinde teslim edilmişti. Bugün ise projenin devamı olan 2 takım yelken optimist direk seti, yelken optimist tekne içi donanımı, yelken ve yelken kıyafetleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından antrenörleri eşliğinde minik sporculara dağıtıldı. Ayrıca ziyarete katılan Bölgespor Okçuluk takımına 2 adet okçuluk saman hedefleri proje kapsamında takıma teslim edildi İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu yaptığı açıklamada, “İlimizde faaliyet gösteren her sporcumuza destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Gençlerimiz çocuklarımız daima bizim geleceğimiz. Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Sayın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle Isparta'mızdaki tüm sporcumuza destek olamaya devam edeceğiz” dedi.

Isparta Valiliği İl Özel İdaresi Bütçesiyle güller diyarındaki tüm amatör kulüplere malzeme dağıtımı devam ediyor. Yelken ve okçulara da malzemeleri verildi.

İl Özel İdare, her alanda olduğu gibi spor alanında da Isparta’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerin destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda güller diyarında 48 ayrı branşta faaliyet gösteren 93 spor kulübüne malzeme yardımı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. 200 bin TL değerindeki yaklaşık 3500 parça malzeme İl Genel Meclisi toplantı salonunda düzenlenen törenle Amatör Spor Kulüp sporcularına, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın, tarafından antrenörler eşliğinde teslim edilmişti.

Bugün ise projenin devamı olan 2 takım yelken optimist direk seti, yelken optimist tekne içi donanımı, yelken ve yelken kıyafetleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından antrenörleri eşliğinde minik sporculara dağıtıldı. Ayrıca ziyarete katılan Bölgespor Okçuluk takımına 2 adet okçuluk saman hedefleri proje kapsamında takıma teslim edildi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu yaptığı açıklamada, “İlimizde faaliyet gösteren her sporcumuza destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Gençlerimiz çocuklarımız daima bizim geleceğimiz. Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Sayın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle Isparta'mızdaki tüm sporcumuza destek olamaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.