İSA YALÇIN İSTİFA ETTİ

06.07.2018 - 13:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İSA YALÇIN İSTİFA ETTİ

Tüm siyasi partiler içerisinde en uzun görev süresi ile en tecrübeli İl Başkanı olan İsa Yalçın’ın istifa etmesi şok etkisi yarattı. Yalçın, istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Milliyetçi Hareket Partisi’nde 3 Kasım 2003 tarihinde Isparta Merkez İlçe Başkanı olarak başladığım görevime Sayın Genel Başkanım, Genel Merkezimiz ve kıymetli dava arkadaşlarımın da desteği ile dört dönemdir il başkanı olarak devam ettim. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde ilimizde çıkan seçim sonucunun tüm sorumluluğu üzerime alarak; Genel Başkanımla yaptığım görüşme sonucu partimizde yeni ve başarılı bir dönemin açılmasına fırsat vermek için görevimi bırakıyorum. Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak görev olacak arkadaşlarıma elimizden gelen tüm yardımı esirgemeyeceğimizin bilinmesini isterim. Görev süremiz içerisinde bize ve davamıza omuz veren herkese Milliyetçi Hareket Partisi ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Tüm siyasi partiler içerisinde en uzun görev süresi ile en tecrübeli İl Başkanı olan İsa Yalçın’ın istifa etmesi şok etkisi yarattı. Yalçın, istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Milliyetçi Hareket Partisi’nde 3 Kasım 2003 tarihinde Isparta Merkez İlçe Başkanı olarak başladığım görevime Sayın Genel Başkanım, Genel Merkezimiz ve kıymetli dava arkadaşlarımın da desteği ile dört dönemdir il başkanı olarak devam ettim. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde ilimizde çıkan seçim sonucunun tüm sorumluluğu üzerime alarak; Genel Başkanımla yaptığım görüşme sonucu partimizde yeni ve başarılı bir dönemin açılmasına fırsat vermek için görevimi bırakıyorum.

Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak görev olacak arkadaşlarıma elimizden gelen tüm yardımı esirgemeyeceğimizin bilinmesini isterim. Görev süremiz içerisinde bize ve davamıza omuz veren herkese Milliyetçi Hareket Partisi ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.