Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

ISPARTA 19.08.2020 - 17:12, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Jandarmadan Tarihi Eser Operasyonu

Isparta’da jandarma ekipleri, ellerindeki tarihi eserleri satmak isteyen 2 şahsın ikametlerine operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda tarihi eser ile 3 ruhsatsız tabanca, 9 av tüfeği ele geçirildi. Isparta İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şarkikaraağaç ilçesi Salur köyünde ikamet eden 2 şahsın ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradıkları yönünde bilgi alması üzerine harekete geçti. Bu kapsamda M.Y.(47) ve M.Y.(53) şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 222 adet sikke, 52 adet metal obje, 12 yüzük, 2 bilezik olmak üzere toplam 288 parça tarihi eser, 3 adet ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız av tüfeği, 372 av fişeği, 131 tabanca fişeği ile 4 adet define arama dedektörü ele geçirildi. Konuyla ilgili şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)  

Isparta’da jandarma ekipleri, ellerindeki tarihi eserleri satmak isteyen 2 şahsın ikametlerine operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda tarihi eser ile 3 ruhsatsız tabanca, 9 av tüfeği ele geçirildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şarkikaraağaç ilçesi Salur köyünde ikamet eden 2 şahsın ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradıkları yönünde bilgi alması üzerine harekete geçti. Bu kapsamda M.Y.(47) ve M.Y.(53) şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 222 adet sikke, 52 adet metal obje, 12 yüzük, 2 bilezik olmak üzere toplam 288 parça tarihi eser, 3 adet ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız av tüfeği, 372 av fişeği, 131 tabanca fişeği ile 4 adet define arama dedektörü ele geçirildi. Konuyla ilgili şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.