KALPLERİMİZ TEK YÜREKTE ATACAK

GÜNDEM 03.08.2015 - 13:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KALPLERİMİZ TEK YÜREKTE ATACAK

  Son günlerde yaşanan terör olayları nedeni ile ülkemiz de terörün her geçen gün acımasız ve gerçek yüzünü görüyoruz. Terör olayları nedeniyle şehitlerimizi anma birlik ve beraberlik ruhunu yansıtmak amacıyla başta Isparta Valiliği ve Isparta Belediye Başkanlığı olmak üzere STK'ların biraraya gelerek organize ettiği büyük bir yürüyüş düzenlenecek. ISPARTA TEK YUMRUK, TEK YÜREK CEVAP VERECEK Çarşamba günü gerçekleştirilmesi planlanan büyük mitingte on binlerce Ispartalı ellerinde sadece ve sadece Türk Bayrakları ile ülkenin bölünmez bütünlüğüne sahip çıktığını ve ayrılmaz bir bütün olduğunu haykıracak.  Haydi Isparta Vatanın için, Milletin için sende bu mitinge katıl.

 

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeni ile ülkemiz de terörün her geçen gün acımasız ve gerçek yüzünü görüyoruz. Terör olayları nedeniyle şehitlerimizi anma birlik ve beraberlik ruhunu yansıtmak amacıyla başta Isparta Valiliği ve Isparta Belediye Başkanlığı olmak üzere STK'ların biraraya gelerek organize ettiği büyük bir yürüyüş düzenlenecek.

ISPARTA TEK YUMRUK, TEK YÜREK CEVAP VERECEK

Çarşamba günü gerçekleştirilmesi planlanan büyük mitingte on binlerce Ispartalı ellerinde sadece ve sadece Türk Bayrakları ile ülkenin bölünmez bütünlüğüne sahip çıktığını ve ayrılmaz bir bütün olduğunu haykıracak. 

Haydi Isparta Vatanın için, Milletin için sende bu mitinge katıl.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.