‘Kardeşliğimiz bozulmayacak’

GÜNDEM 09.09.2015 - 13:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

‘Kardeşliğimiz bozulmayacak’

Son zamanlarda hızla aran terör olayları ile ilgili bir açıklama yapan Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil “Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanlığı olarak Dağlıca ve Iğdır’da meydana gelen hain terör olaylarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize rahmet, aileleri ile tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz” dedi.  Akçil “Terör, dinle imanla alakası olmayan, insanların canına, malına katleden hain bir örgüttür. Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüreklerimiz önceki gün Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca kırsalından, dün de Iğdır’dan gelen haberle yeniden acıyla burkuldu, dağlandı. Hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize de acil şifa diliyoruz.  Son günlerde şiddetini artıran terör olayları bu milletin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz.  Hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Diyanet - Sen Isparta Şubesi ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir” ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda hızla aran terör olayları ile ilgili bir açıklama yapan Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil “Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanlığı olarak Dağlıca ve Iğdır’da meydana gelen hain terör olaylarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize rahmet, aileleri ile tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz” dedi. 

Akçil “Terör, dinle imanla alakası olmayan, insanların canına, malına katleden hain bir örgüttür. Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüreklerimiz önceki gün Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca kırsalından, dün de Iğdır’dan gelen haberle yeniden acıyla burkuldu, dağlandı. Hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize de acil şifa diliyoruz. 
Son günlerde şiddetini artıran terör olayları bu milletin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır.

Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. 
Hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Diyanet - Sen Isparta Şubesi ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.