KERİMCAN DURMAZ ISPARTA'DA ASKERLİK YAPMAYA GELİYOR

GÜNDEM 18.11.2016 - 13:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KERİMCAN DURMAZ ISPARTA'DA ASKERLİK YAPMAYA GELİYOR

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoları ve renkli kişiliğiyle kendisinden söz ettiren Kerimcan Durmaz'ın askere gideceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Gerçek sonradan anlaşıldı. Instagram'da 1 milyon 500 bin takipçisi olan Kerimcan Durmaz, Snapchat'te çektiği kısa videolar ile fenomen haline gelmişti. Kısa sürede binlerce hayrana ulaşan Durmaz'ın askere gideceği iddia edildi. ASKERLİK SEVK KAĞIDI YAYINLANDI Sosyal medyada Kerimcan Durmaz'ın adının yer aldığı askerlik sevk kağıdı bu iddiaları güçlendirdi. Statüsü yedek subay olarak görünen Durmaz için Twitter'da #KerimcanDurmazaskere hashtagi açıldı. GERÇEK ORTAYA ÇIKTI Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan sevk kağıdının aslı ortaya çıktı. Belgenin Kerimcan Durmaz ile aynı adı taşıyan birine ait olduğu anlaşıldı. "ÜNİVERSİTEYE ARA VERDİM" DEMİŞTİ 1994 doğumlu Kerimcan Durmaz, Sibel Arna'ya verdiği röportajda eğitim durumunun lise olduğunu söylemiş ve şu açıklamayı yapmıştı; "Aşkım ben lise mezunuyum, tam sınav döneminde böyle bir popülerlik olduğu için üniversiteye ara verdim sadece. İşlerim hafifledikten sonra, kafamı kaldıracak zaman bulduğumda gitmek istiyorum."

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoları ve renkli kişiliğiyle kendisinden söz ettiren Kerimcan Durmaz'ın askere gideceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Gerçek sonradan anlaşıldı.

Instagram'da 1 milyon 500 bin takipçisi olan Kerimcan Durmaz, Snapchat'te çektiği kısa videolar ile fenomen haline gelmişti. Kısa sürede binlerce hayrana ulaşan Durmaz'ın askere gideceği iddia edildi.

ASKERLİK SEVK KAĞIDI YAYINLANDI

Sosyal medyada Kerimcan Durmaz'ın adının yer aldığı askerlik sevk kağıdı bu iddiaları güçlendirdi. Statüsü yedek subay olarak görünen Durmaz için Twitter'da #KerimcanDurmazaskere hashtagi açıldı.




GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan sevk kağıdının aslı ortaya çıktı. Belgenin Kerimcan Durmaz ile aynı adı taşıyan birine ait olduğu anlaşıldı.

"ÜNİVERSİTEYE ARA VERDİM" DEMİŞTİ

1994 doğumlu Kerimcan Durmaz, Sibel Arna'ya verdiği röportajda eğitim durumunun lise olduğunu söylemiş ve şu açıklamayı yapmıştı; "Aşkım ben lise mezunuyum, tam sınav döneminde böyle bir popülerlik olduğu için üniversiteye ara verdim sadece. İşlerim hafifledikten sonra, kafamı kaldıracak zaman bulduğumda gitmek istiyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.