KÖPEĞİN KULAGINI KÖKÜNDEN KESİP SOSYAL MEDYADA YAYINLADILAR

ISPARTA 17.01.2017 - 11:19, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KÖPEĞİN KULAGINI KÖKÜNDEN KESİP SOSYAL MEDYADA YAYINLADILAR

Facebook'ta (H. K.) ve (N. Y.) ismini kullanan iki saldırgan yavru köpeğin kulağını keserek fotoğraf paylaştı. Görüntülerin Isparta'da çekildiği belirtilirken Isparta Hayvan Koruma Derneği - Ishayko saldırganların bulunmasını istedi. Fotoğraflarda kestikleri kulak parçalarını da sergileyen saldırganlar acı çeken yavru köpeğin yanında poz verdi. Saldırganlardan H.K.'nın(17) zafer mahallesinde ikamet ettiği, Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi olduğu öğrenildi. ISPARTA HAYVAN KORUMA DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA Isparta Hayvan Koruma Derneği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yetkili birimlere durumu bildirdik bu kişilerin en ağır ceza ile cezalandırılması ve ellerinde ki hayvanı kurtarmak için çalışmaya başladık gelişmeleri sizlerle paylaşacağız duyarlılığınız için teşekkür ederiz." MELİH GÖKÇEK DE EV ADRESLERİNİ İSTEDİ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de olaya tepkisiz kalmazken twitter adresinden yayınladığı mesajda; Isparta'da yavru köpeğin kulağını kesen HK ve NY isimli saldırganların bulunmasını istedi. Ayrıca Gökçek bu kişilerin ev adresini bilen varsa adresini bekliyorum yazdı. Öte yandan Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı olay ile ilgili soruşturma başlattı. Saldırganların ev adresinin de tespit edildiği, yapılan incelemede kimlikleri belirlenen 2 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği, yakalanmaları için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.    

Facebook'ta (H. K.) ve (N. Y.) ismini kullanan iki saldırgan yavru köpeğin kulağını keserek fotoğraf paylaştı.
Görüntülerin Isparta'da çekildiği belirtilirken Isparta Hayvan Koruma Derneği - Ishayko saldırganların bulunmasını istedi.

Fotoğraflarda kestikleri kulak parçalarını da sergileyen saldırganlar acı çeken yavru köpeğin yanında poz verdi.
Saldırganlardan H.K.'nın(17) zafer mahallesinde ikamet ettiği, Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi olduğu öğrenildi.

ISPARTA HAYVAN KORUMA DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Isparta Hayvan Koruma Derneği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yetkili birimlere durumu bildirdik bu kişilerin en ağır ceza ile cezalandırılması ve ellerinde ki hayvanı kurtarmak için çalışmaya başladık gelişmeleri sizlerle paylaşacağız duyarlılığınız için teşekkür ederiz."

MELİH GÖKÇEK DE EV ADRESLERİNİ İSTEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de olaya tepkisiz kalmazken twitter adresinden yayınladığı mesajda; Isparta'da yavru köpeğin kulağını kesen HK ve NY isimli saldırganların bulunmasını istedi. Ayrıca Gökçek bu kişilerin ev adresini bilen varsa adresini bekliyorum yazdı.

Öte yandan Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı olay ile ilgili soruşturma başlattı. Saldırganların ev adresinin de tespit edildiği, yapılan incelemede kimlikleri belirlenen 2 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği, yakalanmaları için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.











 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.