Köyleri yaşam alanı haline getirmek

ISPARTA 28.09.2016 - 22:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Köyleri yaşam alanı haline getirmek

Son yıllarda Isparta İl Özel İdaresinin yapmış olduğu önemli hizmetler, kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor.
Köyleri yaşam alanı haline getirmek Son yıllarda Isparta İl Özel İdaresinin yapmış olduğu önemli hizmetler, kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Bu hizmetler Eğirdir İlçesine bağlı köylerde de büyük memnuniyetle karşılanıyor. Sanat yapılarıyla güçlendirilmiş asfalt yollar, kilit parke döşenmiş meydan düzenlemeleri ve sokaklar, kanalizasyon ve sağlıklı içme suyu gibi temel alt yapılar köylü vatandaşları ziyadesiyle memnun etmekte. Konu hakkında açıklamada bulunan Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş; Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydı’ın sevk ve idaresinde il özel idaresinin imkan ve kabiliyetleri doğrultusunda köylere yönelik alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi; “Sayın valimizin destek ve talimatları doğrultusunda program dahilinde köylerimizde yatırım çalışmaları devam ediyor. Yıllık 350 ton elma, 2 bin ton şeftali başta olmak üzere birçok meyve ve sebze üretimi ile birlikte hayvancılık alanında da üretimler yaparak devlet ve millet adına katma değer yaratan köylü vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi. Son yıllarda köylerde temel alt yapı yatırımları ile birlikte sosyal yatırımlarında yapıldığına değinen Kaymakam Akdaş; Köyleri çocuk parklarıyla, sağlık ocaklarıyla, çeşitli spor tesisleriyle, çok amaçlı kapalı salonlar ve yeşil alanlarıyla yaşam alanı haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.      
Son yıllarda Isparta İl Özel İdaresinin yapmış olduğu önemli hizmetler, kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Köyleri yaşam alanı haline getirmek

Son yıllarda Isparta İl Özel İdaresinin yapmış olduğu önemli hizmetler, kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Bu hizmetler Eğirdir İlçesine bağlı köylerde de büyük memnuniyetle karşılanıyor. Sanat yapılarıyla güçlendirilmiş asfalt yollar, kilit parke döşenmiş meydan düzenlemeleri ve sokaklar, kanalizasyon ve sağlıklı içme suyu gibi temel alt yapılar köylü vatandaşları ziyadesiyle memnun etmekte.

Konu hakkında açıklamada bulunan Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş; Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydı’ın sevk ve idaresinde il özel idaresinin imkan ve kabiliyetleri doğrultusunda köylere yönelik alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi; “Sayın valimizin destek ve talimatları doğrultusunda program dahilinde köylerimizde yatırım çalışmaları devam ediyor. Yıllık 350 ton elma, 2 bin ton şeftali başta olmak üzere birçok meyve ve sebze üretimi ile birlikte hayvancılık alanında da üretimler yaparak devlet ve millet adına katma değer yaratan köylü vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

Son yıllarda köylerde temel alt yapı yatırımları ile birlikte sosyal yatırımlarında yapıldığına değinen Kaymakam Akdaş; Köyleri çocuk parklarıyla, sağlık ocaklarıyla, çeşitli spor tesisleriyle, çok amaçlı kapalı salonlar ve yeşil alanlarıyla yaşam alanı haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.