Köylerin sorunlarını dinledi

İLÇE HABERLERİ 22.11.2016 - 12:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Köylerin sorunlarını dinledi

AK Parti Milletvekili Said Yüce, hafta sonunda Isparta'da köy temaslı çalışmalarda bulundu. Gelendost'un Yaka, Bağıllı, Yenice ve Avşar köylerini ziyaret eden Yüce, muhtarlar ve vatandaşlardan sorunları dinledi.
Yaka Köyü'nün yayla yolu açılması ve aspetli olan içme suyu hatlarının yenilenmesi için İl Özel İdaresi yetkilileri ile görüşen Yüce, Bağıllı Köyü'nde de meydan düzenlemesi ve pazar yeri yapımı için söz verdi. Yenice Köyü'ne geçen Yüce, bahçe duvarları ve spor sahası yapımının hemen başlanacağını sözünü verdi. Milletvekili Yüce, Avşar Köyü'nde vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra 1219 yılından bu yana ibadete açık olan Avşar Camii'ni gezdi. Yüce, içi sedir ağacı ile kaplı olduğu için ferahlatıcı bir havaya sahip olan caminin tarihi hakkında imamdan bilgi aldı. Milletvekili Yüce, cumartesi günü sabah kahvaltısında Merkez köy muhtarları ile bir araya geldi. Partisinin Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ile İl Genel Meclisi Ali Bolat'ın da katıldığı kahvaltı programında muhtarların sorunları ve ihtiyaçları dinlendi. Köylerde genç nüfus için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
AK Parti Milletvekili Said Yüce, hafta sonunda Isparta'da köy temaslı çalışmalarda bulundu. Gelendost'un Yaka, Bağıllı, Yenice ve Avşar köylerini ziyaret eden Yüce, muhtarlar ve vatandaşlardan sorunları dinledi.

Yaka Köyü'nün yayla yolu açılması ve aspetli olan içme suyu hatlarının yenilenmesi için İl Özel İdaresi yetkilileri ile görüşen Yüce, Bağıllı Köyü'nde de meydan düzenlemesi ve pazar yeri yapımı için söz verdi. Yenice Köyü'ne geçen Yüce, bahçe duvarları ve spor sahası yapımının hemen başlanacağını sözünü verdi.

Milletvekili Yüce, Avşar Köyü'nde vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra 1219 yılından bu yana ibadete açık olan Avşar Camii'ni gezdi. Yüce, içi sedir ağacı ile kaplı olduğu için ferahlatıcı bir havaya sahip olan caminin tarihi hakkında imamdan bilgi aldı. Milletvekili Yüce, cumartesi günü sabah kahvaltısında Merkez köy muhtarları ile bir araya geldi. Partisinin Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ile İl Genel Meclisi Ali Bolat'ın da katıldığı kahvaltı programında muhtarların sorunları ve ihtiyaçları dinlendi. Köylerde genç nüfus için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.