Melikler köprüsü ne zaman bitecek

İLÇE HABERLERİ 29.07.2015 - 12:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Melikler köprüsü ne zaman bitecek

Sütçüler bölgesi halkının yıllardır hayalini kurduğu Melikler Köprüsü'nde artık sona gelindi. Sütçüler, Yazılı Kanyon ve Çandır'ı turizme açacak, bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak köprünün inşaatında önemli bir mesafe katedildi. Sütçüler Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan ihale kapsamında inşaat işleri yürütülen projede göletin dolgu işleri tamamlandı. Önümüzdeki günlerde köprü için kazık çalışmalarına başlanacak. Köprü yüklenicisinin yıl sonuna doğru inşaatın tamamlanacağı taahhüdünü verdiği öğrenildi.  

Sütçüler bölgesi halkının yıllardır hayalini kurduğu Melikler Köprüsü'nde artık sona gelindi. Sütçüler,

Yazılı Kanyon ve Çandır'ı turizme açacak, bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak köprünün inşaatında önemli bir mesafe katedildi.

Sütçüler Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan ihale kapsamında inşaat işleri yürütülen projede
göletin dolgu işleri tamamlandı. Önümüzdeki günlerde köprü için kazık çalışmalarına başlanacak. Köprü yüklenicisinin yıl sonuna doğru inşaatın tamamlanacağı taahhüdünü verdiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.