MİLLETVEKİLİ BAKIR’DAN, GÜNAYDIN'A NEZAKET ZİYARETİ

SİYASET 23.07.2015 - 14:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

MİLLETVEKİLİ BAKIR’DAN, GÜNAYDIN'A NEZAKET ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü ile birlikte Başkan Günaydın’ı ziyaret eden Milletvekili Bakır, belediye ile iç içe çalışma arzusunda olduklarını söyledi.  7 Haziran seçimlerinin ardından CHP’den Milletvekili seçilen İrfan Bakır, Meclis’in tatile girmesi dolayısıyla memleketi Isparta’da bir dizi ziyaretlerde bulunuyor. Bu ziyaretler kapsamında Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı da ziyaret eden Milletvekili Bakır uzun bir seçim süreci geçirdiklerini, Isparta’nın vekili olarak seçildiğini belirtirken, “Meclis tatile girdi. Bu vesile ile ilimizdeyiz. Başkanımıza da bir nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Isparta’mızın sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” derken, belediye ile iç içe çalışma arzusu taşıdıklarını kaydederken, Başkan Günaydın’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.  Ziyarette Isparta’nın ve Türkiye’nin sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını aktaran CHP İl Başkanı Senayi Demirkol da, “Isparta’nın hayrına, yararına olan her konuda başkanımızın yanındayız” dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Isparta için birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisini bugün yaşadıklarını belirterek, “Kendilerine bu nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Isparta Belediyesi olarak bu tip ziyaretleri ve hizmeti seviyoruz, ayrımcılık göstermiyoruz. Sayın vekilimize Isparta’mız ve Türkiye’miz için görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü ile birlikte Başkan Günaydın’ı ziyaret eden Milletvekili Bakır, belediye ile iç içe çalışma arzusunda olduklarını söyledi. 

7 Haziran seçimlerinin ardından CHP’den Milletvekili seçilen İrfan Bakır, Meclis’in tatile girmesi dolayısıyla memleketi Isparta’da bir dizi ziyaretlerde bulunuyor. Bu ziyaretler kapsamında Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı da ziyaret eden Milletvekili Bakır uzun bir seçim süreci geçirdiklerini, Isparta’nın vekili olarak seçildiğini belirtirken, “Meclis tatile girdi. Bu vesile ile ilimizdeyiz. Başkanımıza da bir nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Isparta’mızın sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” derken, belediye ile iç içe çalışma arzusu taşıdıklarını kaydederken, Başkan Günaydın’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti. 

Ziyarette Isparta’nın ve Türkiye’nin sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını aktaran CHP İl Başkanı Senayi Demirkol da, “Isparta’nın hayrına, yararına olan her konuda başkanımızın yanındayız” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Isparta için birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisini bugün yaşadıklarını belirterek, “Kendilerine bu nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Isparta Belediyesi olarak bu tip ziyaretleri ve hizmeti seviyoruz, ayrımcılık göstermiyoruz. Sayın vekilimize Isparta’mız ve Türkiye’miz için görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.