Milletvekili Özel’den Destek

ISPARTA 07.09.2020 - 16:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Milletvekili Özel’den Destek

AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Recep Özel, Sütçüler Prof. Dr Hasan Gürbüz MYO 'nu ziyaret etti. Burada TÜBİTAK 4004 proje kapsamında eğitimlere devam eden katılımcıları ve proje yürütücüsü hocaların etkinliklerine de katıldı.
Proje Yürütücüsü Dr.Öğr. Üyesi Yasin Ünal ve eğitim veren hocalardan proje hakkında bilgi alan Milletvekili Recep Özel,  “Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile TÜBİTAK’ın ortaklaşa yürüttükleri “ Kızıldağ Milli Parkı ve Çevresinde Doğa Eğitimi “ projesi kapsamında 50 değişik ilden gelen öğretmen arkadaşlarımızla Sütçüler ilçemizde Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu’nda beraber olduk. İlimizin tanıtımı anlamında büyük bir hizmet edildiğine şahitlik ettik.  Sütçülerde doğada yerinde eğitim, görerek eğitim anlamında bir konseptle bu proje yürüyor. Bunun önemi ise Isparta’mızın tanıtımında Isparta’mızın diğer iller nezdinde dünya nezdinde tanıtımına büyük katkısının olacağına inanıyoruz. Eskiden de projeler yapılıyordu ama 2-3 yıldır yapılan projeler daha verimli olduğunu biliyoruz.  TÜBİTAK tarafından örnek proje seçildiğini de biliyorum ve her yıl artarak isterdik ki 81 ilin 81’inde bunu yapıp kapasiteyi artırarak hır yıl bunu çeşitlendirerek zenginleştirerek yapılması için hocalarımızın daha çok çalışmasını ve üniversitemizin daha çok çalışmasını istiyoruz. Genel bütün öğretmen arkadaşlarımıza kendi illerine gittikleri zaman ilimizin Isparta’mızın tanıtımını ve reklamını yapmanızı istiyoruz. Ülke 81 il hepimizin hiçbir ili ötekileştirmeden kucaklayarak Türkiye kalkınacaksa hep birlikte kalkınacak, büyüyecekse hep birlikte büyüyecek onun için Türkiye memleket meselelerine hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor onun için Isparta’mıza geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. Tüm katılımcılar memnuniyetlerini ifade ettiler, “Biz Isparta’yı bu kadar güzel bilmiyorduk, bu proje ile çok güzel bir eğitim aldık, bunları gittiğimiz yerlerde hep anlatacağız.” dediler. Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç Negiz, “Tübitak tarafından desteklenen ve üniversitemiz tarafından yürütülen Kızıldağ Milli Parkı ve Çevresinde Doğa Eğitimi projesine ev sahipliği yaptık. Yüksekokulumuzu projemiz kapsamında ziyaret ederek onur veren Isparta Milletvekilimiz Sayın Recep Özel, Sütçüler Belediye Başkanı Sayın İsmail Yurdabak başta olmak üzere beraberlerindeki heyete destekleri ve ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca proje yürütücümüz Dr. Yasin Ünal'a, tüm proje ekibine ve katılımcı öğretmenlerimize ziyaretleri ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Günün anısına Milletvekili Recep Özel’e proje anısına hediye takdimi yapıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi. (HABER MERKEZİ)
AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Recep Özel, Sütçüler Prof. Dr Hasan Gürbüz MYO 'nu ziyaret etti. Burada TÜBİTAK 4004 proje kapsamında eğitimlere devam eden katılımcıları ve proje yürütücüsü hocaların etkinliklerine de katıldı.

Proje Yürütücüsü Dr.Öğr. Üyesi Yasin Ünal ve eğitim veren hocalardan proje hakkında bilgi alan Milletvekili Recep Özel,  “Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile TÜBİTAK’ın ortaklaşa yürüttükleri “ Kızıldağ Milli Parkı ve Çevresinde Doğa Eğitimi “ projesi kapsamında 50 değişik ilden gelen öğretmen arkadaşlarımızla Sütçüler ilçemizde Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu’nda beraber olduk. İlimizin tanıtımı anlamında büyük bir hizmet edildiğine şahitlik ettik.  Sütçülerde doğada yerinde eğitim, görerek eğitim anlamında bir konseptle bu proje yürüyor. Bunun önemi ise Isparta’mızın tanıtımında Isparta’mızın diğer iller nezdinde dünya nezdinde tanıtımına büyük katkısının olacağına inanıyoruz. Eskiden de projeler yapılıyordu ama 2-3 yıldır yapılan projeler daha verimli olduğunu biliyoruz.  TÜBİTAK tarafından örnek proje seçildiğini de biliyorum ve her yıl artarak isterdik ki 81 ilin 81’inde bunu yapıp kapasiteyi artırarak hır yıl bunu çeşitlendirerek zenginleştirerek yapılması için hocalarımızın daha çok çalışmasını ve üniversitemizin daha çok çalışmasını istiyoruz. Genel bütün öğretmen arkadaşlarımıza kendi illerine gittikleri zaman ilimizin Isparta’mızın tanıtımını ve reklamını yapmanızı istiyoruz. Ülke 81 il hepimizin hiçbir ili ötekileştirmeden kucaklayarak Türkiye kalkınacaksa hep birlikte kalkınacak, büyüyecekse hep birlikte büyüyecek onun için Türkiye memleket meselelerine hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor onun için Isparta’mıza geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Tüm katılımcılar memnuniyetlerini ifade ettiler, “Biz Isparta’yı bu kadar güzel bilmiyorduk, bu proje ile çok güzel bir eğitim aldık, bunları gittiğimiz yerlerde hep anlatacağız.” dediler.

Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç Negiz, “Tübitak tarafından desteklenen ve üniversitemiz tarafından yürütülen Kızıldağ Milli Parkı ve Çevresinde Doğa Eğitimi projesine ev sahipliği yaptık. Yüksekokulumuzu projemiz kapsamında ziyaret ederek onur veren Isparta Milletvekilimiz Sayın Recep Özel, Sütçüler Belediye Başkanı Sayın İsmail Yurdabak başta olmak üzere beraberlerindeki heyete destekleri ve ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca proje yürütücümüz Dr. Yasin Ünal'a, tüm proje ekibine ve katılımcı öğretmenlerimize ziyaretleri ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Günün anısına Milletvekili Recep Özel’e proje anısına hediye takdimi yapıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.