Muhtardan belediye personeline teşekkür yemeği

ISPARTA 12.08.2020 - 15:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Muhtardan belediye personeline teşekkür yemeği

Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer, Isparta Belediyesi'nin mahallesinde yaptığı asfalt çalışmaları nedeniyle Fen İşleri Personeli’ne yemek verdi.
Isparta Belediyesi’nin 44 mahalleye başta asfalt olmak üzere alt yapı hizmetleri tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ayazmana Mahallesine girerek mahallenin tüm cadde ve sokaklarını sıcak asfaltla kapladı. MUHTAR SÜLEYMAN KOCAER’DEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ Bunun üzerine, Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer bugün mahallesine asfalt döken Fen İşleri Müdürlüğü personelinin tamamına yemek ikram etti. Fen İşleri Müdürlüğü’nün Şantiyesinde gerçekleştirilen yemek programına; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Gözgün, Ercan Akkoç, Hakkı Kaya, Uğur Büyükçulçu, Fatih Yaman, Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli katıldı. MUHTAR KOCAER; “HİZMETLERDE MEMNUNUZ” Belediye’nin yaptığı hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade eden Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer, mahallesine uzun zamandır asfalt çalışması yapılmadığını belirterek; “Allah’a şükür mahallemiz olarak bu hizmete de kavuştuk. Bu nedenle, başta sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Küçük bir katkı sunmak adına da bu yemeği tertip ediyorum. Afiyet olsun” dedi. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “BİZLER HALKIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ” Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de yemekte yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi bizler hizmet için bu göreve geldik, hizmet için varız. Değerli Isparta halkımıza hizmet için mesai harcıyoruz. Bunlardan birisi de mahallelerimizin alt yapı sorunlarının çözümlenmesi. Bunların başında da asfalt geliyor. “MUHTARIMIZ BÖYLE BİR YEMEK ORGANİZE ETMİŞ” Değerli Ayazmana Mahallesi Muhtarımız Süleyman Bey, mahallesine yaptığımız hizmetlerde dolayı teşekkür babında böyle bir yemek organize etmiş. Kendisine bu gayretinde ve organizesinden dolayı Belediye’miz adına teşekkür ediyorum. Bizler hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi. (MEDYA32)
Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer, Isparta Belediyesi'nin mahallesinde yaptığı asfalt çalışmaları nedeniyle Fen İşleri Personeli’ne yemek verdi.

Isparta Belediyesi’nin 44 mahalleye başta asfalt olmak üzere alt yapı hizmetleri tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ayazmana Mahallesine girerek mahallenin tüm cadde ve sokaklarını sıcak asfaltla kapladı.

MUHTAR SÜLEYMAN KOCAER’DEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Bunun üzerine, Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer bugün mahallesine asfalt döken Fen İşleri Müdürlüğü personelinin tamamına yemek ikram etti.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün Şantiyesinde gerçekleştirilen yemek programına; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Gözgün, Ercan Akkoç, Hakkı Kaya, Uğur Büyükçulçu, Fatih Yaman, Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

MUHTAR KOCAER; “HİZMETLERDE MEMNUNUZ”

Belediye’nin yaptığı hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade eden Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer, mahallesine uzun zamandır asfalt çalışması yapılmadığını belirterek; “Allah’a şükür mahallemiz olarak bu hizmete de kavuştuk. Bu nedenle, başta sayın Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Küçük bir katkı sunmak adına da bu yemeği tertip ediyorum. Afiyet olsun” dedi.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “BİZLER HALKIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ”

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de yemekte yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi bizler hizmet için bu göreve geldik, hizmet için varız. Değerli Isparta halkımıza hizmet için mesai harcıyoruz. Bunlardan birisi de mahallelerimizin alt yapı sorunlarının çözümlenmesi. Bunların başında da asfalt geliyor.

“MUHTARIMIZ BÖYLE BİR YEMEK ORGANİZE ETMİŞ”

Değerli Ayazmana Mahallesi Muhtarımız Süleyman Bey, mahallesine yaptığımız hizmetlerde dolayı teşekkür babında böyle bir yemek organize etmiş. Kendisine bu gayretinde ve organizesinden dolayı Belediye’miz adına teşekkür ediyorum. Bizler hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi. (MEDYA32)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.