NURİ OKUTAN'DAN ŞOK İDDİA

GÜNDEM 08.09.2015 - 13:53, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

NURİ OKUTAN'DAN ŞOK İDDİA

Uzun yıllar, valilik görevlerinde bulunan Nuri Okutan, Dağlıca'daki terör saldırısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar, Bitlis, Siirt, Van ve Şanlıurfa'da valilik görevlerinde bulunan ve şimdi milletvekili olarak Meclis'te bulunan Nuri Okutan, çözüm süreci sırasında, güvenlik birimlerine terör örgütüne operasyon yapmaması için baskı yapıldığını söyledi. Uzun yıllar, valilik görevlerinde bulunan Nuri Okutan, Dağlıca'daki terör saldırısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar, Bitlis, Siirt, Van ve Şanlıurfa'da valilik görevlerinde bulunan ve şimdi milletvekili olarak Meclis'te bulunan Nuri Okutan, çözüm süreci sırasında, güvenlik birimlerine terör örgütüne operasyon yapmaması için baskı yapıldığını söyledi. Nuri Okutan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Orada o hale getirildi ki bizim terörle mücadele eden birliklerimiz bir tarafta duruyor. Çıplak gözle görülebilecek terör örgütünün kampları bir tarafta duruyor. Mahkemeleri bir tarafta duruyor. Karakollardan birliklerden güvenlik güçlerimiz terörle mücadale ekiplerimiz çıkarılmadı. Onlara telkinde bulunuldu hatta talimatlar verildi. Görmeyeceksiniz, çıkmayacaksınız şeklinde talimatlar verildi. Bu tabloyu ortaya çıkan kadroyu da milletimizin sorgulaması icab ediyor."

Uzun yıllar, valilik görevlerinde bulunan Nuri Okutan, Dağlıca'daki terör saldırısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar, Bitlis, Siirt, Van ve Şanlıurfa'da valilik görevlerinde bulunan ve şimdi milletvekili olarak Meclis'te bulunan Nuri Okutan, çözüm süreci sırasında, güvenlik birimlerine terör örgütüne operasyon yapmaması için baskı yapıldığını söyledi.

Uzun yıllar, valilik görevlerinde bulunan Nuri Okutan, Dağlıca'daki terör saldırısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Uzun yıllar, Bitlis, Siirt, Van ve Şanlıurfa'da valilik görevlerinde bulunan ve şimdi milletvekili olarak Meclis'te bulunan Nuri Okutan, çözüm süreci sırasında, güvenlik birimlerine terör örgütüne operasyon yapmaması için baskı yapıldığını söyledi.

Nuri Okutan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Orada o hale getirildi ki bizim terörle mücadele eden birliklerimiz bir tarafta duruyor. Çıplak gözle görülebilecek terör örgütünün kampları bir tarafta duruyor. Mahkemeleri bir tarafta duruyor. Karakollardan birliklerden güvenlik güçlerimiz terörle mücadale ekiplerimiz çıkarılmadı. Onlara telkinde bulunuldu hatta talimatlar verildi. Görmeyeceksiniz, çıkmayacaksınız şeklinde talimatlar verildi. Bu tabloyu ortaya çıkan kadroyu da milletimizin sorgulaması icab ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.