NURİ OKUTAN İHRAÇ EDİLDİ

ISPARTA 10.03.2017 - 11:18, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

NURİ OKUTAN İHRAÇ EDİLDİ

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk tarafından yapılan açıklamada, İsmail Ok, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve Sinan Oğan MHP'den ihraç edildi. Halil Öztürk'ün açıklaması şu şekilde: Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş bulunan Balıkesir Milletvekili İsmail OK, Kayseri Milletvekili Yusuf HALAÇOĞLU, Isparta Milletvekili Nuri OKUTAN ve Sinan OĞAN hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulu’nca müzakere edilmiş, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylama ile Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İli Altıeylül İlçe Teşkilatı üyesi Balıkesir Milletvekili İsmail OK’un, Ankara İli Çankaya İlçe Teşkilatı üyesi Kayseri Milletvekili Yusuf HALAÇOĞLU’nun, Ankara İli Keçiören İlçe Teşkilatı üyesi Isparta Milletvekili Nuri OKUTAN’ın ve Iğdır İli Merkez İlçe Teşkilatı üyesi Sinan OĞAN’ın, her biri için ayrı ayrı olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 78/4 - , (e) ve (h) maddeleri uyarınca Parti üyeliğinden “KESİN ÇIKARMA’’ cezası ile cezalandırılmasına, 10.03.2017 tarihinde katılanların OY BİRLİĞİ ile karar verilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Halil ÖZTÜRK Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk tarafından yapılan açıklamada, İsmail Ok, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve Sinan Oğan MHP'den ihraç edildi.

Halil Öztürk'ün açıklaması şu şekilde:

Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş bulunan Balıkesir Milletvekili İsmail OK, Kayseri Milletvekili Yusuf HALAÇOĞLU, Isparta Milletvekili Nuri OKUTAN ve Sinan OĞAN hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulu’nca müzakere edilmiş, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylama ile Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İli Altıeylül İlçe Teşkilatı üyesi Balıkesir Milletvekili İsmail OK’un, Ankara İli Çankaya İlçe Teşkilatı üyesi Kayseri Milletvekili Yusuf HALAÇOĞLU’nun, Ankara İli Keçiören İlçe Teşkilatı üyesi Isparta Milletvekili Nuri OKUTAN’ın ve Iğdır İli Merkez İlçe Teşkilatı üyesi Sinan OĞAN’ın, her biri için ayrı ayrı olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 78/4 - , (e) ve (h) maddeleri uyarınca Parti üyeliğinden “KESİN ÇIKARMA’’ cezası ile cezalandırılmasına, 10.03.2017 tarihinde katılanların OY BİRLİĞİ ile karar verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Halil ÖZTÜRK

Milliyetçi Hareket Partisi

Merkez Disiplin Kurulu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.