O Kişi Kıskıvrak Yakalandı

ASAYİŞ 22.01.2015 - 17:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

O Kişi Kıskıvrak Yakalandı

Şarkikaraağaç İlçesi ulvikale mahallesinde öğle saatlerinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Z.N.G isimli kaçırılmıştı. Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğünün sıkı takip sonucu kaçırılan lise öğrencisi ailesine teslim edildi.
Olay ile ilgili lise öğrencisi Z.N.G. isimli öğrenciyi kaçıran 23 yaşındaki M.A.E Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınmak üzere göz altına alındı. 17 yaşındaki lise öğrencisi Z.N.G ile 23 yaşındaki M.A.E isimli şahısla daha öncelerinde aralarında duygusal bir bağ olduğu ve bir müddet sonra lise öğrencisi Z.N.G. görüşmek istemediğini beyan ettiği öğrenildi. CEMAAT YURDUNDA ABLALARI İZİN VERMİŞ Edinilen bilgiye göre Olayın gerçekleştiği ulvikale mahallesi sebze pazarı civarında 23 yaşındaki M.A.E isimli şahıs kızla görüşmek istediği, daha önceden de yanında silah taşıdığı, lise öğrencisi Z.N.G. bunu bildiği, ailesinin ise görüşmelerine karşı çıktığı iddia edildi. Şarkikaraağaç’ta bir cemaat yurdunda kalan Z.N.G. isimli lise öğrencisi çarşıya çıkmak istediği ve cemaat pansiyonu ablası tarafından izin verildiği iddia edildi. KORKUDAN ARABAYA BİNMİŞ Lise öğrencisi Z.N.G. korktuğu için arabaya bindiğini, hareket ettiği esnada ise belindeki tabancayı çıkarıp arabanın ön tarafına bıraktığı, olayın yaşandığı esnada görgü tanıklarının ifadesine göre M.A.E isimli şahısta silah olduğunu lise öğrencisi Z.N.G isimli öğrenciyi arabaya bindirerek kaçırıldığı iddia edildi. KIS KIVRAK YAKALANDI Olay sonrası Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kıs kıvrak yakalanan şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Lise öğrencisi Z.N.G. yaşadığı olaydan dolayı şikayetçi olarak görüşmek istemediğini öğrenildi. İfadesinin Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcısı tarafından alınacak olan 23 yaşındaki M.A.E isimli şahıs adliyeye sevk edildi. Olay ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı soruşturma başlattı.    
Şarkikaraağaç İlçesi ulvikale mahallesinde öğle saatlerinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Z.N.G isimli kaçırılmıştı. Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğünün sıkı takip sonucu kaçırılan lise öğrencisi ailesine teslim edildi.

Olay ile ilgili lise öğrencisi Z.N.G. isimli öğrenciyi kaçıran 23 yaşındaki M.A.E Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınmak üzere göz altına alındı. 17 yaşındaki lise öğrencisi Z.N.G ile 23 yaşındaki M.A.E isimli şahısla daha öncelerinde aralarında duygusal bir bağ olduğu ve bir müddet sonra lise öğrencisi Z.N.G. görüşmek istemediğini beyan ettiği öğrenildi.

CEMAAT YURDUNDA ABLALARI İZİN VERMİŞ

Edinilen bilgiye göre Olayın gerçekleştiği ulvikale mahallesi sebze pazarı civarında 23 yaşındaki M.A.E isimli şahıs kızla görüşmek istediği, daha önceden de yanında silah taşıdığı, lise öğrencisi Z.N.G. bunu bildiği, ailesinin ise görüşmelerine karşı çıktığı iddia edildi. Şarkikaraağaç’ta bir cemaat yurdunda kalan Z.N.G. isimli lise öğrencisi çarşıya çıkmak istediği ve cemaat pansiyonu ablası tarafından izin verildiği iddia edildi.

KORKUDAN ARABAYA BİNMİŞ

Lise öğrencisi Z.N.G. korktuğu için arabaya bindiğini, hareket ettiği esnada ise belindeki tabancayı çıkarıp arabanın ön tarafına bıraktığı, olayın yaşandığı esnada görgü tanıklarının ifadesine göre M.A.E isimli şahısta silah olduğunu lise öğrencisi Z.N.G isimli öğrenciyi arabaya bindirerek kaçırıldığı iddia edildi.

KIS KIVRAK YAKALANDI

Olay sonrası Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kıs kıvrak yakalanan şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Lise öğrencisi Z.N.G. yaşadığı olaydan dolayı şikayetçi olarak görüşmek istemediğini öğrenildi.

İfadesinin Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcısı tarafından alınacak olan 23 yaşındaki M.A.E isimli şahıs adliyeye sevk edildi. Olay ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.