Orman Bölge’den silvikültür planı

ISPARTA 23.11.2020 - 15:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Orman Bölge’den silvikültür planı

​Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüzde 2020-2040 yıllarını kapsayacak şekilde amenajman planlarının yenilenme çalışmalarından sonra, Silvikültür planlarının tanzimiyle ilgili toplantı yapıldı.
Toplantı Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Başkanlığında Orman Genel Müdürlüğünden Silvikültür Planları Şube Müdürü Murat Varlıbaş, Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş, Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürü Ahmet Şahan, Bölge Müdürlüğüne bağlı 7 Orman İşletme Müdürlüğünden İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şefleri olarak 60 personel katıldı. Covid 19 tedbirleri nedeniyle video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda 2020 yılında Bölge Müdürlüğünde Anenajman planları yapılan 49 şefliğin Silvikültür planlarının tanzimine yönelik izlenmesi gereken yöntemler karşılıklı olarak irdelendi. Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy video konferans toplantısıyla ilgili açıklama yaparak; 2020 yılında Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı 49 Şeflikte 7.688.160 Dekarlık alanındaki ormanların Amenajman planlarının yenilendiğini, Bu planlara bağlı olarak ormanlarımıza 20 yılda yapacağımız müdahaleleri belirleyecek olan Silvikültür planlarının hassas bir şekilde yapılmasının çok önemli olduğunu, yapılacak bu planların ormanlarımızın sürdürülebilir bir şekilde işletilmesini ve ormanlarımızın dinamik bir yapıya kavuşmasını sağlayacağını, Orman Genel Müdürlüğünün planlama çalışmalarına Cumhuriyet döneminde birçok kurumdan daha önce başlayarak, planlama çalışmalarına öncülük yaptığını belirterek, Önümüzdeki 20 yıla yön verecek olan silvikültür planlarının yapımında görevli tüm ekibe sağlıklı ve başarılı çalışmalar diledi. HABER MERKEZİ
​Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüzde 2020-2040 yıllarını kapsayacak şekilde amenajman planlarının yenilenme çalışmalarından sonra, Silvikültür planlarının tanzimiyle ilgili toplantı yapıldı.

Toplantı Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Başkanlığında Orman Genel Müdürlüğünden Silvikültür Planları Şube Müdürü Murat Varlıbaş, Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş, Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürü Ahmet Şahan, Bölge Müdürlüğüne bağlı 7 Orman İşletme Müdürlüğünden İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şefleri olarak 60 personel katıldı.

Covid 19 tedbirleri nedeniyle video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda 2020 yılında Bölge Müdürlüğünde Anenajman planları yapılan 49 şefliğin Silvikültür planlarının tanzimine yönelik izlenmesi gereken yöntemler karşılıklı olarak irdelendi.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy video konferans toplantısıyla ilgili açıklama yaparak; 2020 yılında Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı 49 Şeflikte 7.688.160 Dekarlık alanındaki ormanların Amenajman planlarının yenilendiğini, Bu planlara bağlı olarak ormanlarımıza 20 yılda yapacağımız müdahaleleri belirleyecek olan Silvikültür planlarının hassas bir şekilde yapılmasının çok önemli olduğunu, yapılacak bu planların ormanlarımızın sürdürülebilir bir şekilde işletilmesini ve ormanlarımızın dinamik bir yapıya kavuşmasını sağlayacağını, Orman Genel Müdürlüğünün planlama çalışmalarına Cumhuriyet döneminde birçok kurumdan daha önce başlayarak, planlama çalışmalarına öncülük yaptığını belirterek, Önümüzdeki 20 yıla yön verecek olan silvikültür planlarının yapımında görevli tüm ekibe sağlıklı ve başarılı çalışmalar diledi.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.