OSMAN ZABUN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAK MI?

SİYASET 10.05.2018 - 12:55, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

OSMAN ZABUN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAK MI?

Dün Isparta TV’de yayınlanan seçim özel proğramının konuğu olan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun Kamuoyunda merakla beklenen soruya cevap verdi. Belediye Başkanı adayı olacak mısınız sorusuna net bir cevap vermeyen Zabun 2019’da yapılacak olan Belediye seçimlerinde aday olacağının sinyalini verdi. Gazeteci Hakan Yaman’ın, ‘önünüzde iki seçenek olsa, milletvekili mi, belediye başkanı mı olmak isterdiniz?’ sorusuna, “ben Isparta’yı ve Ispartalı hemşehrilerimizi çok seviyorum” diyen Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “burası bizim şehrimiz. Yolda geçerken gördüğümüz dostumuz, selam verdiğimiz arkadaşlarımız var. Oturup bir şeyler konuştuğumuz kişiler hep Ispartalı. O yüzden insanın kendi memleketi olması güzel bir şey” diyerek belediye başkanı olmak istediğine yeşil ışık yaktı

Dün Isparta TV’de yayınlanan seçim özel proğramının konuğu olan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun Kamuoyunda merakla beklenen soruya cevap verdi. Belediye Başkanı adayı olacak mısınız sorusuna net bir cevap vermeyen Zabun 2019’da yapılacak olan Belediye seçimlerinde aday olacağının sinyalini verdi.

Gazeteci Hakan Yaman’ın, ‘önünüzde iki seçenek olsa, milletvekili mi, belediye başkanı mı olmak isterdiniz?’ sorusuna, “ben Isparta’yı ve Ispartalı hemşehrilerimizi çok seviyorum” diyen Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “burası bizim şehrimiz. Yolda geçerken gördüğümüz dostumuz, selam verdiğimiz arkadaşlarımız var. Oturup bir şeyler konuştuğumuz kişiler hep Ispartalı. O yüzden insanın kendi memleketi olması güzel bir şey” diyerek belediye başkanı olmak istediğine yeşil ışık yaktı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.