POLİS ERKARTAL'A VEDA

ÖZEL HABER 22.07.2016 - 12:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

POLİS ERKARTAL'A VEDA

Kazada Hayatını Kaybeden Polis İçin Tören Düzenlendi Isparta’nın Gönen ilçesinden görev yaptığı il merkezindeki Gülistan Polis Merkezi Amirliğine giderken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 32 yaşındaki polis memuru Serkan Erkartal için Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çokdinç, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, sivil toplum ve meslek odalarının temsilcileri mesai arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı. Tören alanına gelen Vali Günaydın, polis memurunun ailesine başsağlığı diledi. Polis memurunun Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracından alındığı sırada eşi Gülistan Erkartal'ın feryatları yükseldi. Polis memuru Erkartal için saygı duruşunda bulunuldu ardından Kur'an-ı Kerim ve dua okundu. Polis mangası tarafından tabut omuzlara alınmadan önce, şehidin eşi Gülistan ve babası Ahmet Erkartal tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Polis eşinin "Bakmaya doyamadığım Serkan'ım" feryadı yürekleri dağladı. Şehidin babasını teselli eden Vali Şehmus Günaydın, "Oğlunuz göreve gelirken vefat etti. Bizim için görev şehididir" dedi. Baba Erkartal, oğlunu şehit mezarlığına defnetmek istediklerini söyledi. Vali Günaydın, bunun için Karabük Valisi ile görüşeceğini aktardı. 1 kız babası olan Serkan Erkartal'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Karabük'e uğurlandı.  

Kazada Hayatını Kaybeden Polis İçin Tören Düzenlendi

Isparta’nın Gönen ilçesinden görev yaptığı il merkezindeki Gülistan Polis Merkezi Amirliğine giderken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 32 yaşındaki polis memuru Serkan Erkartal için Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Törene, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çokdinç, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, sivil toplum ve meslek odalarının temsilcileri mesai arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı.

Tören alanına gelen Vali Günaydın, polis memurunun ailesine başsağlığı diledi. Polis memurunun Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracından alındığı sırada eşi Gülistan Erkartal'ın feryatları yükseldi. Polis memuru Erkartal için saygı duruşunda bulunuldu ardından Kur'an-ı Kerim ve dua okundu.

Polis mangası tarafından tabut omuzlara alınmadan önce, şehidin eşi Gülistan ve babası Ahmet Erkartal tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Polis eşinin "Bakmaya doyamadığım Serkan'ım" feryadı yürekleri dağladı. Şehidin babasını teselli eden Vali Şehmus Günaydın, "Oğlunuz göreve gelirken vefat etti. Bizim için görev şehididir" dedi.

Baba Erkartal, oğlunu şehit mezarlığına defnetmek istediklerini söyledi. Vali Günaydın, bunun için Karabük Valisi ile görüşeceğini aktardı. 1 kız babası olan Serkan Erkartal'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Karabük'e uğurlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.