SAĞLIK SEN'DE SEÇİM HEYECANI

ISPARTA 05.07.2018 - 16:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SAĞLIK SEN'DE SEÇİM HEYECANI

Sağlık Sen Isparta Şube Başkanlığı seçime gidiyor. Seçimde mevcut Başkan Erdal Demiralay ile Biyolog Yaşar Yeni yarışacak. DELEGE ADAYI OLMAK İSTEYENLER! 04 Temmuz- 06 Temmuz 2018 günleri arasında 08.00-17.00 mesai saatlerinde kimlikleriyle Sendika adresine gelerek delege aday başvurularını yapabilecekler. Başvurularını yaptıktan sonra gelen evrak defterinin tarih ve sayı numaralarını almaları rica olunur. ISPARTA SAĞLIK-SEN ADRESİ Cumhuriyet cd. İmamzade İşhanı Kat: 4 Isparta Halkbank Merkez şube karşısı. 

Sağlık Sen Isparta Şube Başkanlığı seçime gidiyor. Seçimde mevcut Başkan Erdal Demiralay ile Biyolog Yaşar Yeni yarışacak.

DELEGE ADAYI OLMAK İSTEYENLER!

04 Temmuz- 06 Temmuz 2018 günleri arasında 08.00-17.00 mesai saatlerinde kimlikleriyle Sendika adresine gelerek delege aday başvurularını yapabilecekler. Başvurularını yaptıktan sonra gelen evrak defterinin tarih ve sayı numaralarını almaları rica olunur.

ISPARTA SAĞLIK-SEN ADRESİ Cumhuriyet cd. İmamzade İşhanı Kat: 4 Isparta Halkbank Merkez şube karşısı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.