ŞAMPİYON DEREGÜMÜ

SPOR 03.04.2017 - 12:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ŞAMPİYON DEREGÜMÜ

Isparta 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Deregümü Gençlikspor, bu hafta deplasmanda Çünürspor'la karşılaştı. Karşılaşma Çünürspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Ligin bitimine 1 hafta kala Deregümüspor 51 puanla şampiyonluğunu ilan etti ve kupasını aldı. Deregümünün BAL ligi için Playoff oynayacağı takım ise önümüzdeki hafta belli olacak. Isparta Davrazspor şampiyon olursa eğirdirsporla olamazsa, Isparta davrazspor ile BAL ligine çıkma mücadelesi verecek. Deregümü kulüp Başkanı Ali Toprakçı maç sonunda şu ifadelere yer verdi; 'Sezon başından bu yana amacımız Şampiyon olmaktı bugün amcımızı gereçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz.Kulübe maddi manevi katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim inşallah BAL ligine yükselip Ispartamızı temsil edeceğiz' dedi.  

Isparta 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Deregümü Gençlikspor, bu hafta deplasmanda Çünürspor'la karşılaştı. Karşılaşma Çünürspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Ligin bitimine 1 hafta kala Deregümüspor 51 puanla şampiyonluğunu ilan etti ve kupasını aldı.

Deregümünün BAL ligi için Playoff oynayacağı takım ise önümüzdeki hafta belli olacak. Isparta Davrazspor şampiyon olursa eğirdirsporla olamazsa, Isparta davrazspor ile BAL ligine çıkma mücadelesi verecek.

Deregümü kulüp Başkanı Ali Toprakçı maç sonunda şu ifadelere yer verdi; 'Sezon başından bu yana amacımız Şampiyon olmaktı bugün amcımızı gereçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz.Kulübe maddi manevi katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim inşallah BAL ligine yükselip Ispartamızı temsil edeceğiz' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.