Şarkikaraağaç Hayvan Pazarı süresiz kapatıldı

İLÇE HABERLERİ 24.03.2015 - 11:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Şarkikaraağaç Hayvan Pazarı süresiz kapatıldı

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçe merkezi ve Arak köyünde bazı hayvanlarda görülen şap hastalığı nedeniyle, hayvan pazarı süresiz kapatıldı.   Şarkikaraağaç İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde ve Arak köyünde yaptıkları çalışmalarda bazı hayvanlarda şap hastalığı olduğunu tespit etti. Hastalığın yayılmaması için önlem alan İlçe Hayvan Sağlığı Komisyonu aldığı karar neticesinde her hafta çarşamba günü kurulan hayvan pazarının hastalık bitinceye kadar kapatılmasına karar verdi.   Komisyon ayrıca bu süre zarfında hayvan naklinin yasaklanmasına karar verdi

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçe merkezi ve Arak köyünde bazı hayvanlarda görülen şap hastalığı nedeniyle, hayvan pazarı süresiz kapatıldı.

 

Şarkikaraağaç İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde ve Arak köyünde yaptıkları çalışmalarda bazı hayvanlarda şap hastalığı olduğunu tespit etti. Hastalığın yayılmaması için önlem alan İlçe Hayvan Sağlığı Komisyonu aldığı karar neticesinde her hafta çarşamba günü kurulan hayvan pazarının hastalık bitinceye kadar kapatılmasına karar verdi.

 

Komisyon ayrıca bu süre zarfında hayvan naklinin yasaklanmasına karar verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.