Şarkikaraağaç'ta seferberlik

İLÇE HABERLERİ 28.03.2015 - 13:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Şarkikaraağaç'ta seferberlik

Dün gece uzun süre etkisini gösteren sağanak yağış Şarkîkaraağaç İlçesinin en önemli drenaj kanallarından biri olan ve halk diliyle ‘Deliçay’ diye adlandırılan kanal taştı. Kızıldağ’ın eteklerinde bulunan kanal için belediye ekipleri seferberlik ilan etti. Şarkîkaraağaç İlçesi’nde belediye ekipleri şu sıralar ilçenin en önemli kanallarından birinin taşması sonucu seferberlik ilan etti. Kızıldağ Milli Parkı’nın eteklerinde bulunan ve halk arasında ‘Deliçay’ olarak adlandırılan kanal taşarak çevredeki tarlalara ve binaları etkisi altına aldı. İlk gelen bilgilere göre çoğu tarlanın kullanılamaz hal geldiği öğrenilirken Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’nın olay yerinde olduğu bizzat ekipleri önlendirdiği bildirildi.

Dün gece uzun süre etkisini gösteren sağanak yağış Şarkîkaraağaç İlçesinin en önemli drenaj kanallarından biri olan ve halk diliyle ‘Deliçay’ diye adlandırılan kanal taştı. Kızıldağ’ın eteklerinde bulunan kanal için belediye ekipleri seferberlik ilan etti.

Şarkîkaraağaç İlçesi’nde belediye ekipleri şu sıralar ilçenin en önemli kanallarından birinin taşması sonucu seferberlik ilan etti. Kızıldağ Milli Parkı’nın eteklerinde bulunan ve halk arasında ‘Deliçay’ olarak adlandırılan kanal taşarak çevredeki tarlalara ve binaları etkisi altına aldı. İlk gelen bilgilere göre çoğu tarlanın kullanılamaz hal geldiği öğrenilirken Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’nın olay yerinde olduğu bizzat ekipleri önlendirdiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.