SDÜ’den bölüm talebi

ÖZEL HABER 21.09.2016 - 11:30, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SDÜ’den bölüm talebi

TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim dönemi açılış töreni Gül Küçük Sanayi Sitesi düğün salonunda yapıldı.
SDÜ’den bölüm talebi TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim dönemi açılış töreni Gül Küçük Sanayi Sitesi düğün salonunda yapıldı. Gül Küçük sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, SDÜ yönetiminden TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin okudukları bölümlerin devamı olacak fakülte ve yüksek okulların açılmasını istedi. Boyacı Gülkent Gazetesine yaptığı açıklamada “Teknoloji fakültesi bünyesinde itfaiyecilik dalından mezun olacak öğrenciler için mühendislik bölümleri, kimya dalından mezun olacak öğrencilerimiz için alternatif bölümler açılması öğrencilerimizin gelişimi açısından büyük önem taşıyor. SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı’dan, ve Sayın Valimiz Şehmuz Günaydın’dan bu noktada girişimler yapmasını ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi. Isparta’da TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde diğer meslek liselerinde olmayan kaporta, boya gibi bölümlerin yer aldığı otomotiv gövde dalını bünyesinde barındıracağını bildiren Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı “Esnafımız yıllardan bu yana ara eleman sorunundan şikayetçi idi. TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bu eksikliği giderecek. Zaten bu nedenle okulumuzu tercih eden öğrencilerin %35’i esnaf çocuklarından oluşuyor. Buradan mezun olacak öğrencilerin üniversitede kendi dallarındaki 2 yıllık MYO’lara dikey geçiş yapabilmesi de tercih edilebilirliğini artırıyor” diye konuştu. İMKANLAR ÇOK TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yaşar Akbay ise diğer okullardan çok daha büyük bir iş imkanına sahip olduklarını belirterek, okulun tanıtımını yaptı. Okul müdürü Akbay “Sevgili öğrenciler okul olarak hiçbir eğitim Kurumu'nun sahip olmadığı imkanlara ve desteğe sahibiz TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin sizlere en iyi koşullarda Mesleki ve Akademik eğitim imkanları sağlayacağından emin olabilirsiniz. Okulunuza ve öğretmenlerimize güvenin ve başarı için elinizden gelen samimi gayreti gösterin inanın gerisi kendiliğinden gelecektir” diyerek yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar diledi. Okul müdürü Yaşar Akbay, TOBB Anadolu Meslek Lisesine 10. sınıf öğrencileri için geçiş hakkı bulunduğunu hatırlatarak “ister diğer meslek liseleri, ister düz lisede okuyor olsun 10. sınıf öğrencileri okulumuzdaki istedikleri alanlara geçiş hakkına sahip. Meslek lisesinde yetişmek bir ayrıcalıktır, bu ayrıcalığa sahip olmak isteyen öğrenciler geçiş hakkından faydalanabilirler” diye konuştu.   Gül Küçük sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, İzmir’deki MNG Spor tesislerinin sahibi Hayırsever işadamı Ramazan Sarıdoğan’ın gönderdiği spor malzemelerini öğrencilere dağıttı. Boyacı hayırsever işadamına teşekkür ederek “işadamı Ramazan Sarıdoğan’ın davranışı tüm işadamlarımıza örnek olmalı. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmesi için durumu uygun olan Isparta’daki işadamlarından da benzeri katkılar yapmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.    
TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim dönemi açılış töreni Gül Küçük Sanayi Sitesi düğün salonunda yapıldı.

SDÜ’den bölüm talebi

TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim dönemi açılış töreni Gül Küçük Sanayi Sitesi düğün salonunda yapıldı.

Gül Küçük sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, SDÜ yönetiminden TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin okudukları bölümlerin devamı olacak fakülte ve yüksek okulların açılmasını istedi.

Boyacı Gülkent Gazetesine yaptığı açıklamada “Teknoloji fakültesi bünyesinde itfaiyecilik dalından mezun olacak öğrenciler için mühendislik bölümleri, kimya dalından mezun olacak öğrencilerimiz için alternatif bölümler açılması öğrencilerimizin gelişimi açısından büyük önem taşıyor. SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı’dan, ve Sayın Valimiz Şehmuz Günaydın’dan bu noktada girişimler yapmasını ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Isparta’da TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde diğer meslek liselerinde olmayan kaporta, boya gibi bölümlerin yer aldığı otomotiv gövde dalını bünyesinde barındıracağını bildiren Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı “Esnafımız yıllardan bu yana ara eleman sorunundan şikayetçi idi. TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bu eksikliği giderecek. Zaten bu nedenle okulumuzu tercih eden öğrencilerin %35’i esnaf çocuklarından oluşuyor. Buradan mezun olacak öğrencilerin üniversitede kendi dallarındaki 2 yıllık MYO’lara dikey geçiş yapabilmesi de tercih edilebilirliğini artırıyor” diye konuştu.

İMKANLAR ÇOK

TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yaşar Akbay ise diğer okullardan çok daha büyük bir iş imkanına sahip olduklarını belirterek, okulun tanıtımını yaptı.

Okul müdürü Akbay “Sevgili öğrenciler okul olarak hiçbir eğitim Kurumu'nun sahip olmadığı imkanlara ve desteğe sahibiz TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin sizlere en iyi koşullarda Mesleki ve Akademik eğitim imkanları sağlayacağından emin olabilirsiniz. Okulunuza ve öğretmenlerimize güvenin ve başarı için elinizden gelen samimi gayreti gösterin inanın gerisi kendiliğinden gelecektir” diyerek yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar diledi.

Okul müdürü Yaşar Akbay, TOBB Anadolu Meslek Lisesine 10. sınıf öğrencileri için geçiş hakkı bulunduğunu hatırlatarak “ister diğer meslek liseleri, ister düz lisede okuyor olsun 10. sınıf öğrencileri okulumuzdaki istedikleri alanlara geçiş hakkına sahip. Meslek lisesinde yetişmek bir ayrıcalıktır, bu ayrıcalığa sahip olmak isteyen öğrenciler geçiş hakkından faydalanabilirler” diye konuştu.

 

Gül Küçük sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, İzmir’deki MNG Spor tesislerinin sahibi Hayırsever işadamı Ramazan Sarıdoğan’ın gönderdiği spor malzemelerini öğrencilere dağıttı. Boyacı hayırsever işadamına teşekkür ederek “işadamı Ramazan Sarıdoğan’ın davranışı tüm işadamlarımıza örnek olmalı. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmesi için durumu uygun olan Isparta’daki işadamlarından da benzeri katkılar yapmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.