SDÜ erkek basketbol takımı en iyi 16 arasında

SPOR 17.04.2015 - 13:34, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SDÜ erkek basketbol takımı en iyi 16 arasında

Türkiye Basketbol Federasyonu organizasyonu ile gerçekleşen ÜNİLİG Erkekler kategorisinde mücadele eden Süleyman Demirel Üniversitesi Erkek Basketbol takımı, tüm üniversitelerin katıldığı grup müsabakalarından başarılı sonuçlar elde ederek en iyi 16 üniversite basketbol erkek takımı arasında yerini aldı.   Isparta Manşet

Türkiye Basketbol Federasyonu organizasyonu ile gerçekleşen ÜNİLİG Erkekler kategorisinde mücadele eden Süleyman Demirel Üniversitesi Erkek Basketbol takımı, tüm üniversitelerin katıldığı grup müsabakalarından başarılı sonuçlar elde ederek en iyi 16 üniversite basketbol erkek takımı arasında yerini aldı.

 

Isparta Manşet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.