SDÜ Moon Team Beşinci Oldu

10.08.2016 - 11:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SDÜ Moon Team Beşinci Oldu

SDÜ Moon Team Beşinci Oldu Süleyman Demirel Üniversitesi Alternatif Enerjili Araç Topluluğu, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 12. si düzenlenen “Alternatif Enerjili Araç Yarışları”na katıldı. Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde; 30 üniversiteden 34 elektrikli otomobilin mücadele ettiği yarışları, SDÜ Moon Team “Elektromobil(Batarya Elektrik Enerjili Araç) Hız ve Verimlilik alanlarında 5. olarak tamamladı. Araç, Elektrikli Araçlar Koordinatörü Fizikçi Hidayet Yıldız ile Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Fatih Gökçe, Takım Sorumlusu Arş. Gör. Yaşar Şevik, Arş. Gör. Mustafa Üstündağ, Teknik Eleman Kudret Benek ve 16 öğrenci tarafından yoğun ve özverili bir çalışmanın sonucunda oluşturuldu. Yarışlarda dereceye giren takımlar ödüllerini TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin başta olmak üzere TÜBİTAK yöneticilerinin elinden aldı.  

SDÜ Moon Team Beşinci Oldu

Süleyman Demirel Üniversitesi Alternatif Enerjili Araç Topluluğu, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 12. si düzenlenen “Alternatif Enerjili Araç Yarışları”na katıldı. Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde; 30 üniversiteden 34 elektrikli otomobilin mücadele ettiği yarışları, SDÜ Moon Team “Elektromobil(Batarya Elektrik Enerjili Araç) Hız ve Verimlilik alanlarında 5. olarak tamamladı.

Araç, Elektrikli Araçlar Koordinatörü Fizikçi Hidayet Yıldız ile Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Fatih Gökçe, Takım Sorumlusu Arş. Gör. Yaşar Şevik, Arş. Gör. Mustafa Üstündağ, Teknik Eleman Kudret Benek ve 16 öğrenci tarafından yoğun ve özverili bir çalışmanın sonucunda oluşturuldu.

Yarışlarda dereceye giren takımlar ödüllerini TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin başta olmak üzere TÜBİTAK yöneticilerinin elinden aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.