SDÜ'nün yeni rektörünü açıklıyoruz

EĞİTİM 06.05.2015 - 14:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SDÜ'nün yeni rektörünü açıklıyoruz

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlük seçimlerinde son viraja girilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kimi rektör olarak atayacağı merak konusu. YÖK'ün aday sayısını 3'e düşürmesi ardından Köşk'e çıkan 3 aday içerisinden son kararı verecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylardan Prof. Dr. İlker çarıkçıyı seçeceği gelen bilgiler arasında. Cumhurbaşkanlığına yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Erdoğan'ın İlker Çarıkçı'yı SDÜ'nün yeni rektörü olarak atayacağı ve kararı bu hafta içerisinde açıklanması beklendiği öğrenildi.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlük seçimlerinde son viraja girilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kimi rektör olarak atayacağı merak konusu.

YÖK'ün aday sayısını 3'e düşürmesi ardından Köşk'e çıkan 3 aday içerisinden son kararı verecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylardan Prof. Dr. İlker çarıkçıyı seçeceği gelen bilgiler arasında.

Cumhurbaşkanlığına yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Erdoğan'ın İlker Çarıkçı'yı SDÜ'nün yeni rektörü olarak atayacağı ve kararı bu hafta içerisinde açıklanması beklendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.