ŞEHİDİMİZ VAR!

GÜNDEM 08.08.2016 - 15:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ŞEHİDİMİZ VAR!

Şehit Uzman Çavuş Yunus Emre’nin 1 ay sonra düğünü olacaktı Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre’nin Isparta’daki baba ocağına ateş düştü. Şehit Emre’nin 1 ay sonra düğünü olacağı ve Siirt’in ilk görev yeri olduğu öğrenildi. Şehit Emre’nin şehadet haberini Isparta Binbirevler Mahallesindeki baba ocağına Jandarma İl Komutanı Albay İsmail Cömert ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük verdi. 24 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Yunus Emre’nin acı haberini duyan Baba İsmail ve Anne Emine Emre yıkıldı. Sinir krizi geçiren babaya sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, diyanet görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. 2 ambulans da evin önünde hazır bekletildi. Mustafa ve Osman isminde iki erkek kardeşi olan şehidin Rabia Alyüz ile nişanlı olduğu ve 1 ay sonra düğünlerinin olacağı, Siirt’te evlerinin düğün için hazırlandığı öğrenildi. İlk görev yerinde, PKK’lı hainlerce şehit edilen Yunus Emre için Siirt Jandarma Özel Hareket Komutanlığı’nda tören düzenlenecek. Aslen Sütçüler ilçesinden olan şehidin cenazesinin yarın öğle namazının ardından Isparta’da toprağa verileceği belirtildi.

Şehit Uzman Çavuş Yunus Emre’nin 1 ay sonra düğünü olacaktı

Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre’nin Isparta’daki baba ocağına ateş düştü. Şehit Emre’nin 1 ay sonra düğünü olacağı ve Siirt’in ilk görev yeri olduğu öğrenildi.

Şehit Emre’nin şehadet haberini Isparta Binbirevler Mahallesindeki baba ocağına Jandarma İl Komutanı Albay İsmail Cömert ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük verdi. 24 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Yunus Emre’nin acı haberini duyan Baba İsmail ve Anne Emine Emre yıkıldı. Sinir krizi geçiren babaya sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, diyanet görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. 2 ambulans da evin önünde hazır bekletildi.

Mustafa ve Osman isminde iki erkek kardeşi olan şehidin Rabia Alyüz ile nişanlı olduğu ve 1 ay sonra düğünlerinin olacağı, Siirt’te evlerinin düğün için hazırlandığı öğrenildi. İlk görev yerinde, PKK’lı hainlerce şehit edilen Yunus Emre için Siirt Jandarma Özel Hareket Komutanlığı’nda tören düzenlenecek.

Aslen Sütçüler ilçesinden olan şehidin cenazesinin yarın öğle namazının ardından Isparta’da toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.