Senayi Demirkol partisini eleştirdi ve bir de mesaj verdi

SİYASET 29.06.2015 - 14:54, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Senayi Demirkol partisini eleştirdi ve bir de mesaj verdi

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, partisinin bir miktar oyunun HDP'ye kaydığını kaydetti. Demirkol, seçim sonuçları ışığında yeni milletvekillerine de çağrıda bulundu. 7 Haziran seçiminin ardından Ispartalı seçmenin hangi partiye oy verdiği, partilerin oy dağılımları net olarak belli oldu. CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, bu sonuçlara göre hem partisini eleştirdi hem de göreve gelen milletvekillerine "kayıkçı kavgasına girmeyin" çağrısında bulundu.  

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, partisinin bir miktar oyunun HDP'ye kaydığını kaydetti. Demirkol, seçim sonuçları ışığında yeni milletvekillerine de çağrıda bulundu.

7 Haziran seçiminin ardından Ispartalı seçmenin hangi partiye oy verdiği, partilerin oy dağılımları net olarak belli oldu. CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, bu sonuçlara göre hem partisini eleştirdi hem de göreve gelen milletvekillerine "kayıkçı kavgasına girmeyin" çağrısında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.