Şenol: Kararsızım, zamana bırakıyorum

ISPARTA 06.08.2020 - 15:19, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Şenol: Kararsızım, zamana bırakıyorum

CHP İl eski başkanlarından Vedat Şenol, CHP kurultayı, Isparta il Başkanı Halıcı ve bir dönem destek verdiği ve bugünlerde parti kurma hazırlığı içinde olan Muharrem İnce ile ilgili düşüncelerini Manşete değerlendirdi.
CHP’den koparak parti kurma hazırlıkları içinde olan ve son olarak Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye yakın isimlerde il eski başkanı Vedat Şenol İnce’nin yeni parti kurmasını şu şekilde yorumladı. “ 2017 yılındaki parti kurultayımızda sayın İnce’nin yanında yer aldığım için herkes beni İnce’ci gibi görüyor. Oysa ben ne İnce’ciyim ne Kılıçdaroğlu’cuyum ben gerçek bir sosyal demokratım. Sizin gibi bende gelişmeleri yakınen takip ediyorum.. Cumhurbaşkanı  Adayı olmuş bir parti büyüğümüzün son kurultayda protokolde olmasını beklerdim ama arka plana atılmış, partide dışlanmış bir durum söz konusu. Bu durumu tasvip etmiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında İnce’ye karşı Parti içinde bir linç girişimi var gibi! Buradan çıkaracağımız sonuç CHP, Sayın İnce’yi partide görmek istemiyor.” Muharrem İnce’nin parti kurması halinde Isparta’da kurucu il başkanlığı teklifine nasıl bakarsınız sorumuza da cevap veren Şenol şunları söyledi. ‘ Bu sorunuza bugün itibari ile net bir cevap vermem mümkün değil, şuan için kararsızım ve her şeyi zamana bırakıyorum. Keşke sayın İnce mücadelesini parti içinde yapabilseydi ve yeni bir parti kurma fikrinde olmasaydı’ dedi PARTİ MECLİSİNE GİRSEYDİM ISPARTA GÜÇ KAZANIRDI Bu arada bir süre önce yapılan CHP büyük kurultayı da Parti meclisine aday olan Vedat Şenol 127 oy alarak bir önceki seçimlerde aldığı 109 oyu da geçmiş oldu. Isparta il teşkilatının genç bir isim önerdiği Kılıçdaroğlunun anahtar listesinde Isparta il yönetiminde olan genç bayanın yerine il teşkilatının Genel başkanın anahtar listesine kendisinin gösterilmesi halinde parti meclisine girebileceğini söyleyen Şenol şunları söyledi. ‘Parti Meclisine girmiş olsaydım Isparta olarak ilimiz güçlenmiş olurdu ama yine de iyi bir oy aldığımı düşünüyorum. Ayrıca  il başkanımız sayın Yalım Halıcının divanda yer alması da bölgesel dengeler açısından önemli ve bir başarıdır’ dedi. Halıcı iyi bir il başkanı Seçimlerde destek verdiği  il Başkanı Yalım Halıcı hakkında da değerlendirmelerde bulunan  Şenol görüşlerini şöyle açıkladı. ‘Sayın Halıcı’nın hem Genel Merkezle, hem de basınla diyaloğları çok iyi. Performansı pozitif. İlçelerde ve saha çalışmasında çok başarılı. Benim dönemimde de basınla çok iyi bir diyaloğumuz vardı, şimdi aynı diyaloğu Sayın Halıcı’da kurdu. Basın bizim için önemli. Bu arada Sayın Halıcı gündemi çok iyi takip ediyor. Bölge il başkanları ve Milletvekilleri ile arası çok iyi ve diyalogları güçlü, yapıcı, yumuşak üslubu ile CHP’de değişimin gelişimin ve yükselişin mimarı olmuştur. Seçimlerde kendisini desteklememizin ne kadar isabetli ve doğru bir karar olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz, bizleri mahcup etmedi ve CHP’ye sinerji getirdi’ dedi. (HAKAN YAMAN)
CHP İl eski başkanlarından Vedat Şenol, CHP kurultayı, Isparta il Başkanı Halıcı ve bir dönem destek verdiği ve bugünlerde parti kurma hazırlığı içinde olan Muharrem İnce ile ilgili düşüncelerini Manşete değerlendirdi.

CHP’den koparak parti kurma hazırlıkları içinde olan ve son olarak Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye yakın isimlerde il eski başkanı Vedat Şenol İnce’nin yeni parti kurmasını şu şekilde yorumladı. “ 2017 yılındaki parti kurultayımızda sayın İnce’nin yanında yer aldığım için herkes beni İnce’ci gibi görüyor. Oysa ben ne İnce’ciyim ne Kılıçdaroğlu’cuyum ben gerçek bir sosyal demokratım. Sizin gibi bende gelişmeleri yakınen takip ediyorum.. Cumhurbaşkanı  Adayı olmuş bir parti büyüğümüzün son kurultayda protokolde olmasını beklerdim ama arka plana atılmış, partide dışlanmış bir durum söz konusu. Bu durumu tasvip etmiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında İnce’ye karşı Parti içinde bir linç girişimi var gibi! Buradan çıkaracağımız sonuç CHP, Sayın İnce’yi partide görmek istemiyor.”

Muharrem İnce’nin parti kurması halinde Isparta’da kurucu il başkanlığı teklifine nasıl bakarsınız sorumuza da cevap veren Şenol şunları söyledi. ‘ Bu sorunuza bugün itibari ile net bir cevap vermem mümkün değil, şuan için kararsızım ve her şeyi zamana bırakıyorum. Keşke sayın İnce mücadelesini parti içinde yapabilseydi ve yeni bir parti kurma fikrinde olmasaydı’ dedi

PARTİ MECLİSİNE GİRSEYDİM ISPARTA GÜÇ KAZANIRDI

Bu arada bir süre önce yapılan CHP büyük kurultayı da Parti meclisine aday olan Vedat Şenol 127 oy alarak bir önceki seçimlerde aldığı 109 oyu da geçmiş oldu. Isparta il teşkilatının genç bir isim önerdiği Kılıçdaroğlunun anahtar listesinde Isparta il yönetiminde olan genç bayanın yerine il teşkilatının Genel başkanın anahtar listesine kendisinin gösterilmesi halinde parti meclisine girebileceğini söyleyen Şenol şunları söyledi. ‘Parti Meclisine girmiş olsaydım Isparta olarak ilimiz güçlenmiş olurdu ama yine de iyi bir oy aldığımı düşünüyorum. Ayrıca  il başkanımız sayın Yalım Halıcının divanda yer alması da bölgesel dengeler açısından önemli ve bir başarıdır’ dedi.

Halıcı iyi bir il başkanı

Seçimlerde destek verdiği  il Başkanı Yalım Halıcı hakkında da değerlendirmelerde bulunan  Şenol görüşlerini şöyle açıkladı. ‘Sayın Halıcı’nın hem Genel Merkezle, hem de basınla diyaloğları çok iyi. Performansı pozitif. İlçelerde ve saha çalışmasında çok başarılı. Benim dönemimde de basınla çok iyi bir diyaloğumuz vardı, şimdi aynı diyaloğu Sayın Halıcı’da kurdu. Basın bizim için önemli. Bu arada Sayın Halıcı gündemi çok iyi takip ediyor. Bölge il başkanları ve Milletvekilleri ile arası çok iyi ve diyalogları güçlü, yapıcı, yumuşak üslubu ile CHP’de değişimin gelişimin ve yükselişin mimarı olmuştur. Seçimlerde kendisini desteklememizin ne kadar isabetli ve doğru bir karar olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz, bizleri mahcup etmedi ve CHP’ye sinerji getirdi’ dedi. (HAKAN YAMAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.