SEVİNDİRDİLER

ISPARTA 10.07.2019 - 13:52, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SEVİNDİRDİLER

Isparta’nın tanınmış işadamlarından Gülpaş’ın sahibi İbrahim Güler ile Tekeli Ticaretin sahibi İbrahim Tekeli okulların tatile girmesi ile birlikte başarı olan iki öğrenciyi ödüllendirdiler. 14 Yaşındaki Mehmet Rıza Tezcan ile 9 yaşındaki Yusuf Akkurt takdir aldıkları karnelerinin karşılığını işadamlarının kendilerine aldıkları bisiklet ile taçlandırdılar. İşadamları Güler ve Tekeli karnelerini getiren iki başarılı öğrenciye aldıkları bisikletleri hediye ederek çocukları sevindirdiler. Gazetemize açıklamalarda bulunan hayırsever işadamları, geleceğimizin teminatı olan genç yavrularımızın özellikle imkanı olmayan başarılı çocuklara destek olmak ve onların eğitim ve  öğretim hayatında daha çok başarılı olmaları için teşvik etmek gerektiğini dile getirerek, diğer işadamlarınında imkanları ölçüsünde başarılı çocuklara sahip çıkmaları gerektiğini dile getirdiler. Bisikletlerini alarak evlerinin yolunu tutan Muhammet Tezcan ve Yusuf Akkurt işadamlarına teşekkür ederek ilk kez bisiklet sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Isparta’nın tanınmış işadamlarından Gülpaş’ın sahibi İbrahim Güler ile Tekeli Ticaretin sahibi İbrahim Tekeli okulların tatile girmesi ile birlikte başarı olan iki öğrenciyi ödüllendirdiler. 14 Yaşındaki Mehmet Rıza Tezcan ile 9 yaşındaki Yusuf Akkurt takdir aldıkları karnelerinin karşılığını işadamlarının kendilerine aldıkları bisiklet ile taçlandırdılar.

İşadamları Güler ve Tekeli karnelerini getiren iki başarılı öğrenciye aldıkları bisikletleri hediye ederek çocukları sevindirdiler. Gazetemize açıklamalarda bulunan hayırsever işadamları, geleceğimizin teminatı olan genç yavrularımızın özellikle imkanı olmayan başarılı çocuklara destek olmak ve onların eğitim ve  öğretim hayatında daha çok başarılı olmaları için teşvik etmek gerektiğini dile getirerek, diğer işadamlarınında imkanları ölçüsünde başarılı çocuklara sahip çıkmaları gerektiğini dile getirdiler.

Bisikletlerini alarak evlerinin yolunu tutan Muhammet Tezcan ve Yusuf Akkurt işadamlarına teşekkür ederek ilk kez bisiklet sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.